Svenska
Gamereactor
Videos
Deadlock
HQ

GRTV Nyheter - Rapport: Valve arbetar på en 6v6 shooter som heter Deadlock

Är Valve ute efter att doppa tån i hero shooter-genren?

Audio transcriptions

"Hej och välkommen tillbaka till GRTV News, jag är Alex som vanligt och täcker eftermiddagens senaste och verkligen störst med spel, utrustning, teknik, underhållning, vad du än gillar, vad du älskar, vi har alltid något för dig här på GRTV News och i den bredare Gamereactor nätverket som helhet. Så om du gillar spelrecensioner, filmrecensioner, spelförhandsvisningar, exklusiva innehåll och så mycket mer, se till att kolla in Gamereactor var du än får det ifrån."

"Utan vidare dröjsmål, idag har vi lite av en, jag tror att förra veckan slutade vi på en rapport, ett rykte, vi går tillbaka till rapporter och rykten idag eftersom det verkar som att Valve kan har, kanske tar steget in i 6v6 shooter-genren med ett spel som heter Deadlock som en gång i tiden kallades Citadel. Tydligen, enligt en känd läckare, Tyler McVicar, kan vi ha en aning om vad Valve arbetar med härnäst. Uppenbarligen spelet, som jag sa, kallas Deadlock, det kommer att vara 6v6, liknande stilen av något som Overwatch eller Marvel Rivals, tror jag det heter, det nya Marvel-spelet som kommer ut. Och i grund och botten vet vi fortfarande väldigt lite om det här spelet, bortsett från det faktum att det kommer att ha, du vet, det har varit under utveckling tydligen sedan runt 2018, så om det här är äkta kommer vi förmodligen att förvänta oss något ganska snart kanske i form av ett officiellt tillkännagivande. Det verkar blanda sina fantasier, en värld blandad med fantasy och steampunk element, den har hjältar, designen av som är inspirerad av saker som Dota 2, vilket är logiskt eftersom det är Valve, och det finns kommer att finnas några tornförsvars- och strategimekaniker där också. Nu, den sista stora nya IP som jag minns för Valve är Evolve, och Evolve var något som hade en stor idé på pappret med den här typen av asynkron multiplayer som vi ser riktigt framgångsrik idag, men det fastnade aldrig riktigt, Evolve, för jag tror att det var en av de där efter att du har spelat tre eller fyra matcher, har du haft det roligaste du kan ha med det. Så om vi tittar på något som Deadlock hoppas vi att Valve verkligen har förbättrat sin multiplayer. Självklart vet vi att saker som Counter-Strike och Dota fortfarande väldigt, väldigt bra när det kommer till Valves multiplayer, så det är lite av ett tips för tat verkligen, men de nya grejerna som Valve har gjort har varit lite hit eller miss, man kan säga, särskilt när det gäller deras nya IP:n och deras nya multiplayer. Deadlock kommer att kliva in i några vatten som har tagit mycket värme. Jag menar, Overwatch spelare typ... När Overwatch 2 lanserades fick det mycket uppmärksamhet, och ändå är det fortfarande ett av de sämsta, om inte det sämst rankade spelet på Steam just nu, så folk är inte riktigt så stora fans av Overwatch. Så om Deadlock kan komma in och erbjuda lite 6v6-storhet med typ av vad Overwatch erbjöd redan när det lanserades 2015, tror jag att det finns ett utrymme på marknaden här. Marvel Rivals är på väg, men många människor är redan arga på Marvel Rivals på grund av den där grejen där förhandsguiden för en hel del innehållsskapare sa att de inte fick säga negativa saker, inte ens satiriska skämt."

"Så ja, låt mig veta vad du tycker om Deadlock. Självklart, ta detta med en nypa salt eftersom det inte har bekräftats officiellt än, men tycker du att det är spännande? Skulle du vilja spela det? Låt mig veta allt detta och mer, så ses vi i morgondagens GRTV Nyhetsvideo. Bye bye!"

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler