Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

GRTV News – Pirates of the Caribbean 6 är inställt på att vara en omstart

Och Margot Robbie-filmen är inte död än.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News. Idag kommer jag att vara prata om en av mina favoritfilmserier genom tiderna faktiskt och det är Pirates of the Caribbean. Jag har varit ett stort fan av serien under lång tid och det är fick mig att känna mig väldigt ledsen över att se hur den försvunnit och hur den fallit sönder genom åren. Men vi vet att Disney inte kan låta en så stor kassako som Pirates of the Caribbean bara dö och somna in, så det kommer alltid att finnas arbete och ansträngning för att fortsätta franchisen på något sätt och form. Nu är detta är något vi har vetat har varit i processen i flera år och det kändes som om vi inte riktigt har haft något viktigt att prata om eller några rykten som har kommit ut om det har antingen känts falska eller så har de snart bevisats vara falska på samma sätt. Men denna information kommer nu från Jerry Bruckheimer som om du känner till Pirates of the Caribbean så vet du att Jerry Bruckheimer i princip har varit en av de ledande producenterna på den ända sedan starten och ja, han har gett oss en inblick i vad som händer i framtiden för Pirates of the Caribbean igen, så låt oss dyka in."

"Så ja, Margot Robbies Pirates of the Caribbean-film är inte död och Pirates 6 kommer officiellt att vara en reboot men producenten Jerry Bruckheimer vill ändå ha med Johnny Depp. Så den dimman lättar stadigt runt Disneys Karibiska Ocean i takt med att vi får mer och mer mer officiell information om vad framtiden har att erbjuda för Pirates of the Caribbean-serien."

"Den senaste informationen kommer från den extraordinära producenten Jerry Bruckheimer som i en intervju med Entertainment Weekly avslöjade att några av de tidigare ryktena om projekt fortfarande lever och att den kommande mainline-delen kommer att bli en reboot.
Bruckheimer säger att det är två olika filmer, vi hoppas kunna göra dem båda och jag tror Disney håller med om att de verkligen vill göra Margot-filmen också. Så detta är en referens till både Pirates of the Caribbean 6 som är en fullständig omstart av serien och även en ytterligare film ledd av Margot Robbie som under de senaste åren verkat vara död i vattnet. På tal om om omstarten tillägger Bruckheimer Jag tror att han har knäckt det serieförfattaren Jeff Nathanson har en fantastisk tredje akt vi ska bara städa upp den första och andra och sedan så kommer vi dit. Men han skrev en jättebra tredje akt. Producenten pratade också om Johnny Depp och om skådespelaren kommer att vara involverad i rollen som kapten Jack Sparrow igen Det är en reboot, men om jag fick bestämma skulle han vara med. Jag älskar honom. Han är en god vän. Han är en god vän."

"Han är en fantastisk konstnär och han har en unik look. Han skapade Captain Jack som inte fanns på sidan, där han gjorde lite Pepe Le Pew och Keith Richards. Det var hans tolkning.
av Jack Sparrow. Är du glad över att höra att Bruckheimer inte har gett upp fler Pirates av Karibien ännu. Så ja, jag tror att det finns många sätt som Disney kan göra det här på."

"Jag tror att vad de än gör med Margot-filmen så måste den vara sin egen.
...sak. Jag tror att de måste komma bort från idén om att hela tiden driva på berättelsen framåt att den övergripande berättelsen för Pirates of the Caribbean som det finns ingen anledning till varför Margot Robbie-filmen inte kan vara sin egen grej. När det gäller Pirates 6 om du vill göra en fullständig omstart. Jag har ju hört olika idéer ända sedan den här rapporten började göra rundorna om vad det kan vara. Vissa människor frågar varför kan inte vi får se vad som händer med Will och Elizabeths framtid. Du vet, potentiellt något i den riktningen. Elizabeth är tekniskt sett fortfarande piratkungen eller drottningen vad du än eller vad man nu officiellt kallar det nuförtiden. Och Will är fortfarande kapten på Flying Dutchman. Och i slutet av den förra filmen fanns det en sorts teaser om att Davy Jones kunde vara tillbaka också. Så potentiellt har vi något att titta på där. Nu älskar jag Johnny Depp som kapten Jack Sparrow också, men jag tror inte att han behöver vara den centrala punkt i serien framöver. Jag tror att det finns sätt att inkludera Johnny Depp som Jack Sparrow igen utan att göra honom till huvudrollsinnehavare. Det finns ingen anledning varför man inte kan dyka upp i andra akten av en film och göra några Jack Sparrow-grejer och sen försvinna igen. Det finns ingen anledning till att man inte kan göra det utan att det blir så här är nästa kapitel i Jack Sparrows historia. Så jag skulle vara intresserad av att se hur de gör det."

"Hur som helst hoppas jag att de gör fler pirater för det är en fantastisk franchise. Det är en helt igenom underhållande filmserie. Så ja, jag är upphetsad för mer av det. Men återigen, när vi vet mer om det kommer vi att se till att hålla dig uppdaterad. Förhoppningsvis kommer den här uppdateringen från Jerry Brookhaver i princip bekräftar att vi kommer att få mer officiell information i en ökande takt takt vid denna tidpunkt. Och förhoppningsvis kommer vi snart att börja få veta om dessa filmer har fått grönt ljus och kommer att faktiskt du vet faktiskt äga rum och utvecklas till fullfjädrade långfilmer. Men återigen, när vi vet mer kommer vi att se till att hålla dig uppdaterad och annars kommer jag tillbaka nu i morgon för nästa eller min nästa GRTV News av veckan så håll ögonen öppna för det. Och annars ja, jag hoppas att du njuter av resten av din onsdag så ses vi nästa gång. Ta hand om er allihop."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler