Svenska
Gamereactor
Videos
The Fate of Baldr
HQ

Fem anledningar till att du bör kolla in The Fate of Baldr (Sponsrad)

Ananki Game Studio har debuterat med sitt nordiska mytos-inspirerade tower defence-äventyrsspel och med det nu tillgängligt på PC har vi valt ut några anledningar till varför du bör ge det en chans.

Audio transcriptions

"Vi har sett Norse Mythos representeras i videospel ganska ofta på senare tid, men Ananki Game Studio vill ta oss till den frostiga norden för en vikingaresa som aldrig förr.
Från och med nu kan du hoppa från Axe at the Ready till The Fate of Boulder, ett tornförsvarsäventyr spel där spelarna ska skydda ett vikingalångt rymdskepp från mytiska hot och bossar."

"Spelet finns nu tillgängligt och här är 5 anledningar till att du bör kolla in The Fate of Boulder.
The Fate of Boulder är ett spel som ber spelarna att höja sig över dödliga manér och att förhindra slutet för alla saker.
Som det berättas i Norse Mythos reser spelarna i den här historien genom riket i ett försök att rädda själen på den en gång förmodade oemotståndliga Boulder, för att förhindra apokalypsen och förhindra Ragnarök från att inträffa."

"Självfallet är det mycket som hänger på din framgång, så misslyckas inte.
Den nordiska mytologins värld är en otroligt mångsidig och ovanlig plats, och i The Fate of Boulder får du se dess många olika riken.
Du kommer att resa till det hårda och eldiga landskapet i Muspelheim, de rika och grönskande skogarna Asgard, det dimmiga och frostiga Niflheim och de andra sex rikena också, allt som en del av din resa för att förhindra den stora undergången, Ragnarök."

"Att rädda världen är inte en lätt uppgift, men Ananki Game Studio ger dig massor av möjligheter att verktyg för att få jobbet gjort.
The Fate of Boulder ger spelarna fyra klasser av vikingakrigare att välja mellan som var och en har sina egna styrkor, svagheter, hemliga förmågor, klassens totem och vapen för att ge sin egen twist till den aktuella striden."

"Bärsärkar är idealiska för dem som vill komma nära och vara personliga, medan Smeedlers är mer lämpade att hänga tillbaka och släppa loss explosiv ammunition på alla hot som bryter genom dina försvarslinjer.
Hur du än gillar att spela har The Fate of Boulder något för dig."

"Men The Fate of Boulder handlar om mer än att bara spränga monster och varelser från Norse mythos i bitar med dina egna vapen.
Det finns ett tornförsvarselement i spelet som gör att du kan bygga uppgraderbara strukturer och försvar som hjälper till att skydda och tugga igenom hoten som försöker att förstöra ditt Viking-långa rymdskepp och eliminera dig i processen."

"Att bygga torn och uppgradera dem kräver dock lite armbågsfett, eftersom du kommer att måste hitta och bryta resurser för att kunna köpa uppgraderingar och torn överhuvudtaget.
Så om du tvivlade på att du skulle sakna saker att göra under ett uppdrag, var inte orolig, det finns mycket att sysselsätta sig med i The Fate of Boulder."

"Om du är ens lite orolig för att möta enorma odds ensam i The Fate of Boulder, Anamki Game Studio har redan en lösning på plats.
Spelet har i grunden utformats för att stödja kooperativt spelande, så att du kan tillsammans med några vänner för att klara av utmaningen."

"Solospel har också betonats och om du hellre vill visa vad du går för på egen hand kan du spela The Fate of Boulder stöder och uppmuntrar detta också.
Så vad väntar du på?
The Fate of Boulder finns nu tillgängligt på PC så passa på att hoppa in i spelet och börja din resa för att förhindra Ragnarök och rädda de nio rikena från deras undergång."

Sponsored

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler