Svenska
Gamereactor
Videos
Elden Ring
HQ

GRTV News - Elden Ring: Shadows of the Erdtree är det högst rankade DLC:t någonsin på Metacritic

Elden Ring's En och enda expansion lever upp till hypen.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna till ännu en GRTV News, jag är Alex som vanligt och ger er eftermiddagarna senaste och bästa när det gäller spel, teknik, utrustning, underhållning, vad som helst du gillar, vad du än älskar, vi har det alltid här för dig, GRTV News och i bredare Gamereactor-nätverket som helhet, så om du gillar vad du ser och du vill se mer, var noga med att kolla in Gamereactor var du än får det från för spelrecensioner, film recensioner, spelförhandsvisningar, exklusivt innehåll och så mycket mer."

"Men utan vidare dröjsmål, idag pratar vi om det heta ämnet som inte är Nintendo Direct, vilket är Elden Rings Shadow of the Earth Tree. Det lanseras om bara två dagar nu den 21:a den 21 juni 2024 och recensionerna är redan ute. Vi gav det en 10:a på Gamereactor UK, en många människor har gett det liknande slags betyg och det är den högst rankade DLC någonsin på Metacritic. Det är den högst rankade utgåvan av 2024, den har för närvarande en mediascore på 95. Nu är det baserat på 56 recensioner också, så det är inte som att tre personer har gett den 10s och det är det. Det är en mycket slags bred pool. Basspelet står på 96 och så är DLC har bara blivit lite bättre. Jag tror att de flesta av de recensioner jag har sett bredare har varit, bortsett från oss, har varit väldigt lika oss i form av att det är väldigt, väldigt bra. 10s, 9:or, ett par 8:or där inne. Jag vet att Gamereactor Sverige gav det en 8:a, men annars ja, mycket, väldigt mycket beröm för denna DLC. Det är en av de dyraste bitarna av DLC-expansion som Jag kan komma ihåg att det bara är en del av innehållet, men den delen är så stor att det verkar ha vunnit över alla som har spelat det hittills. Jag har inte kunnat spela det hittills, jag vet att en hel del människor på Gamereactor-kontoret har gjort det och de har har tyckt mycket om det, men ja, det kommer att bli spännande att se. Jag tror att kritiken som kom ut av det, jag vet att Eurogamer är den som skulle stå ut för mig som de gav det en 3 av 5, vilket motsvarar en 6 av 10, vilket verkar lite lågt för vad folk kanske förväntar sig, men det är FromSoftware, de brukar slå ut det ur parken. Jag tror inte att det finns någon som förväntar sig att denna DLC ska suga och det gör jag att det är lite av en trend bland speljournalistik nyligen att överdriva berömmet för FromSoftwares arbete. Inte för att det inte är bra, men särskilt Elden Ring Jag tycker att det kändes lite som att få 10:or och sådana saker, okej, bra i tidigare hade folk kritiserat FromSoftware-spel för att vara för svåra och så nu när det inte kan vara en kritisk, du vet, något du kan kritisera spelet på, är det verkligen bra?
Ja, det är det. Så ja, tydligen finns det en svårighetsökning i DLC också som vi kunde förvänta oss verkligen och det finns en poäng att göra tror jag om huruvida FromSoftware pressar sig själv för mycket när det gäller svårighetsgrad, men återigen har du argument för att bara bli bra och samtidigt om du inte vill få stryk, spela inte ett FromSoftware spel. Men ja, låt mig veta om du kommer att dyka in i denna DLC på fredag. Jag kommer förmodligen att ge det en titt när jag får chansen, jag är inte säker på när det blir, men jag kommer att vara säker på att vara där ute med er och försöka ta Mesmer the Impaler och vi ses i morgon för fler GRTV-nyheter. Bye bye."

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Deadpool & Wolverine - Final Trailer

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Dune: Prophecy - Official Teaser 2

Alien: Romulus - Final Trailer

Alien: Romulus - Final Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Brassic: Season 6 - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

Catnado - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

The Deliverance - Official Trailer

Citadel: Diana - Official Teaser

Citadel: Diana - Official Teaser

A Different Man - Official Trailer

A Different Man - Official Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Anora - Official Redband Trailer

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler