Svenska
Gamereactor
Videos
Final Fantasy XIV: Dawntrail
HQ

Why Dawntrail is the Perfect Reason to Return to FINAL FANTASY XIV: Online (Sponsored)

Nästa stora expansion har anlänt till Square Enix s MMORPG och vi utforskar varför det är det perfekta tillfället att återvända eller göra en första razzia i fantasivärlden.

Audio transcriptions

"Vi närmar oss med stormsteg lanseringen av den femte stora expansionen för det kritikerrosade och älskade MMORPG, Final Fantasy XIV Online. Dawn Trail ser ut att bli den mest spännande expansionen hittills, och så om du funderar på att återvända till Eorzea och en resa till landet Toral, här är varför Dawn Trail ger dig massor av skäl att återvända till Final Fantasy XIV Online."

"Dawn Trail inleds med en resa genom det vidsträckta Indigo Deep till den frodiga och livfulla kontinenten Toral. Både Toral och dess huvudstad Tulliyolal erbjuder några hisnande och här finns en mängd nya allierade att knyta och fiender att slåss mot. Du kommer att vara kastas djupt in i intrigerna kring Torals tronföljd, som en av tronpretendenterna söker din hjälp och till och med berättar om en legendarisk stad av guld."

"Med potentiella faror som finns överallt i Toral, kanske du vill känna dig en hel del starkare innan du tar dig an något som den helt nya nivå 91 fängelsehålan Ihuri-Katumu till exempel. Med en ny expansion kommer ett nytt nivåtak, och när Dawn Trail släpps, kommer expansionsägare att kunna höja nivån på sina karaktärer hela vägen till 100. Som din nivåtak ökar, kanske du tycker att det är den perfekta tiden att byta karriär till en av de två nya jobb som introduceras i Dawn Trail."

"Viper handlar om att komma nära och personligt med en stridsstil som har varit förts vidare av Torali-jägare i generationer. Snabba och avgörande slag med dina dubbla blad kommer att försvaga dina fiender innan du går in för ett kraftfullt slutslag.
Pictomancer, å andra sidan, använder sin fantasi som ett vapen. De kan manifestera konstverken i sina sinnen till verklighet och har en palett full av trollformler och förmågor redo att användas närhelst de behöver dem."

"Förutom de nya jobben, regionen, fängelsehålorna och mer, kommer också en ny spelbar ras att göra sitt väg till Final Fantasy XIV Online i form av den kvinnliga Hrothgar. Hämtad från Ilsebard med Torali-förfäder, är Hrothgar ett starkt, kattliknande folk med en benägenhet för ledarskap.
Visuals är ganska sällsynta bland deras folk, vilket är anledningen till att vi bara har sett dem anlända nu."

"Oavsett om du är en spelare som har hängt med sedan lanseringen av grundspelet, A Realm Reborn, för över 10 år sedan, eller om du är någon som inte har spelat på ett tag, så är du säkert att märka de massiva grafiska förändringarna som kommer till Final Fantasy XIV Online med Dawn Trail expansion."

"Spelets första stora grafiska uppdatering ger en fullständig översyn av grafiken. Från förbättrade texturer till miljöer och karaktärer av bättre kvalitet kommer du att bli förvånad över hur imponerande och uppslukande världen ser ut.
Så om du har haft en Warrior of Light på tomgång ett tag, vet du att nu är det perfekta tillfället att tid för dig att återvända till Final Fantasy XIV Online. Dawn Trail lägger till en massiv ny region för dig att utforska, komplett med invecklade och spännande uppdrag, nya fängelsehålor att slåss nya jobb och en annan spelbar ras om du vill fräscha upp din karaktär och det ökade nivåtaket för dig att uppnå."

"Detta är bara en liten försmak av den mängd nytt innehåll som kommer med Final Fantasy XIV Dawn Trail, och om du vill ansluta dig till alla spelare som äventyrar i Toral, kan du förbeställa nu för att få en kod för tidig tillgång från och med den 28 juni, och efter det sker den fullständiga lanseringen den 2 juli för PlayStation, Xbox, Steam, Windows och Mac."

Sponsored

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler