Svenska
Gamereactor
Videos
HQ

Screen Time - juli 2024

Vi kollar in de senaste filmerna och tv-serierna som kommer till biografer och på streamers i juli 2024.

Audio transcriptions

"Produktionsjättar har alltid älskat att spara massor av lovande och spännande filmer för en sommarpremiär, och det är precis vad som har hänt i år igen. Följande en mega-juni, kommer denna juli med en rad lovande projekt som är värda din uppmärksamhet inom en mängd olika genrer. Återigen har vi baserat våra val på en brittisk releasekalender, så se till att kolla lokalt för korrekta listor och datum. Med det ur vägen, låt oss dyka in i ett nytt avsnitt av Screen Time."

"Eddie Murphy-renässansen har blomstrat på senare tid, med den berömda skådespelaren som återvänder till många av sina mest berömda filmer. Nästa på tur är Beverly Hills Cop, som denna nästa del för Netflix återvänder Axel Foley till sina gamla trakter för att utreda ett hot riktat mot hans egen dotter. Med många tidigare seriestjärnor som också återvänder, blir detta filmen att bli en nostalgisk upplevelse."

"I det tredje kapitlet i T. Wests skräckserie, Maxine, är Mia Goth headliner och spelar en ung vuxen filmstjärna som försöker få sitt stora genombrott i Hollywood, bara för att bli förföljd av en mördare som riktar in sig på hennes demografiska målgrupp. Med hennes liv på spel kan denna mördare också pressa Maxine att avslöja detaljer om sitt mörka förflutna."

"Efter två säsonger av berättande som har sett Leif Erikson, Freitas och Harold resa över hela Europa 100 år efter händelserna i huvudserien om Vikingarna, är trions resor kommer att ta slut i juli. I det sista kapitlet av serien kommer gänget att leta efter försvara sin heder och stämpla sitt namn i vikingalegenden, allt medan de hanterar förrädiska vikingatida rivaler och normandiska kungar."

"Vi är fortfarande ärrade och har inte återhämtat oss efter att ha sett Sausage Party på bio redan 2016, men den här månaden kommer Prime Video att ta oss tillbaka till en animerad matorgie mardröm i spin-off-serien Foodtopia. Med majoriteten av originalserien tillbaka rollbesättningen och fortsätter historien som 2016 års film lade ut, förvänta dig mer käftsmällande galna och råa ögonblick i den här komediföreställningen."

"Skräckfansen får sitt lystmäte i sommar. Regissören Oz Perkins kommer att försöka skrämma och skrämma biobesökarna ännu mer i juli när den skrämmande Longlegs gör sin ankomst.
I den här filmen följer vi en FBI-agent, spelad av Micah Munro, som får i uppdrag att hitta en seriemördare.
mördare genom att avslöja en rad ockulta ledtrådar."

"Gru och minionerna gör sin återkomst för att måla sommaren i en mycket lysande gul färg. Avskyvärda Me 4 kommer det tidigare onda geniet som blivit hemlig agent att ställas mot en ny nemesis, Maxine Lamal och hans flickvän Valentina, allt medan de övervinner utmaningarna med att välkomna och ta hand om det okontrollerbara spädbarnet Gru Jr. Förvänta dig massor av fåniga animerade upptåg i nästa kapitel av Illuminations serie."

"Scarlett Johansson och Channing Tatum samarbetar återigen för den kommande romcom som följer marknadsföringsgeniet Kelly Jones när hon orsakar problem för lanseringschefen Cole Davis, under en mycket viktig raketuppskjutning. Davis har till uppgift att landa en raket på månen, medan Jones förväntas rigga en falsk landning ifall den misslyckas. Vi tycker att ni vet vilken landning vi syftar på här."

"Netflix förstärker sitt utbud av animerade filmer genom att erbjuda en adaption av den älskade kortfilmen spelet Exploding Kittens. I den här serien lånar Tom Ellis ut sin röst till God Cat, en kattliknande förkroppsligande och fängslande av den allsmäktige utformad som ett sätt att lära den eviga varelsen en läxa för att ständigt kriga med djävulen, som råkar ha blivit förvandlad till en katt också."

"En skräckfilm från ett unikt perspektiv, istället för att ta parti för offret som flyr för sin liv, sätter Inner Violent Nature åskådaren i mördarens skor och dokumenterar hur det går till när olika prövningar de måste gå igenom för att nå sitt mål. Följande den hämndlystne Johnny, ser den här filmen den grymma individen försöka hämta en medaljong som stulits från hans brända och sedan länge bortglömda lik."

"Man vet att det är en bra månad för filmer när Twisters gör comeback. Den här omstarten av den berömda serien ser Glen Powell, Daisy Edgar Jones och Anthony Ramos leda som en samling stormjägare som riskerar sina liv för att testa en ny och mycket experimentell vädersystem. Om du älskar katastroffilmer kommer du inte att vilja missa den här."

"Netflix vet vilken makt de har i sina händer med Cobra Kai-serien nuförtiden, eftersom de istället en typisk hel säsongsdebut, kommer den sista omgången avsnitt att levereras i en i tre delar mellan juli i år och någon gång i början av nästa år. Den sista säsongen kommer att se Daniel LaRusso, Johnny Lawrence och barnen i Miyagi-Do samarbeta för att ta ner den alltmer Sensei Kreese och hans Cobra Kai-gorillor."

"Denna Apple TV Plus-show är en anpassning av 1981 års film av Terry Gilliam och ser ett gäng knasiga individer som kretsar kring en ung pojke som reser genom tiden och letar efter att stjäla alla skatter de kan få tag på. Med Taika Waititi knuten till och Lisa Kudrow i en av huvudrollerna, kan du förvänta dig en fantastisk tidshoppande resa nu i juli."

"Månadens blockbuster och för många årets största film, Deadpool och Wolverine kommer inte bara att ta med Ryan Reynolds sköldpadda med mun och Hugh Jackmans berömda X-Men-hjälte till Marvel Cinematic Universe, utan det blir också den enda biograffilmen med som kommer från Marvel Studios under 2024 helt och hållet. Förvänta dig ett äventyr av episka proportioner med massor av komedi och spännande cameos."

"Det avslutar ännu ett avsnitt av Screen Time. Kom tillbaka nästa månad för att se vad som händer i augusti 2024 har att erbjuda biobesökare och TV-fans."

Förtittar

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler