LIVE
HQ
logo hd live | Flintlock: The Siege of Dawn
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   Videos
   HQ

   Games To Look For - juli 2024

   Vi tar en titt på de största spelen som gör sin debut i juli månad 2024.

   Audio transcriptions

   "Summer Game Fest är över på riktigt och nu är vi inne i säsongens lugnare period där temperaturen stiger och vi väntar i spänd förväntan på Gamescom i slutet av augusti.
   Juli kan ofta vara väldigt fattig när det gäller nya lanseringar, men i år har vi en hyfsad lovande spel som gör sin debut, från efterlängtade expansioner till berättelsetunga spel som äventyr, retrokollektioner och actionrollspel, till olika sportalternativ och strategispel, till upplevelser också."

   "Det finns mycket att se fram emot i juli så med det i åtanke, låt oss dyka in i detta nästa avsnitt av Games to Look For.
   Månaden inleds med Nexons stora action-shooter The First Descendant.
   Det här spelet handlar om att samarbeta med vänner för att använda en samling kraftfulla karaktärer och vapen för att förgöra och övervinna farliga motståndare."

   "Det är nästa stora titel att kallas en Destiny Killer för sina uppenbara likheter till Bungies MMO-shooter och kommer att öppna sina dörrar i början av månaden den juli Den 2:a.
   Nästa stora kapitel i Square Enix MMORPG tar spelarna till en ny kontinent för att sätta förmågan hos två nya jobb på prov."

   "Denna expansion tar spelarna till Tyrells fantastiska stränder för att bli insvepta i nya konspirationer kring vilken individ som ska och bör bli nästa härskare över världen.
   gyllene staden som ligger i landet.
   Med nya fängelsehålor, raider, nya utmaningar och ett utökat nivåtak kommer detta att vara en stor uppdatering för fans av den långlivade titeln."

   "Månadens mest vildsinta och tuffa titel, Angerfoot, handlar om att använda din arga fötter för att sparka och stampa ut det kriminella hotet i Shit City, allt som en del av en hämnd efter att en av de styrande gängen stal din värdefulla sneakerskollektion.
   Kaotiskt, actionfyllt, grymt och enkelt, det här spelet är perfekt för dem som vill få sin nästa Hotline Miami-fix."

   "Letar du efter något lite mer nedtonat och avkopplande i sommar?
   Hollow Pond's Flock är ett bra alternativ.
   Den här indiepärlan handlar om att utforska ett färgstarkt och lugnt land medan du rider på en stor fågel, och dokumenterar och studerar fågellivet som kallar det sitt hem längs vägen."

   "Det är en stadigare och mer avslappnande upplevelse att leva i nuet och kommer utan tvekan att vara perfekt för dem som letar efter något som liknar insektssnacks i sommar.
   Solen kanske sällan går ner, men det betyder inte att sommaren inte är en idealisk tid att sola i lite vampyrisk godhet."

   "Toadman Interactive vill leverera sin actionfyllda, kooperativa vampyrkraft Fantasy Evil v Evil i juli, där fans kan springa, skjuta, bita och klösa sig fram till den genom horder av fiender utan någon ånger.
   Spelets syfte är att ta reda på vad en grym sektledare egentligen har för avsikter, Evil v Evil ser ut att vara det perfekta spelet för att tillfredsställa dina blodtörstiga lustar den här månaden."

   "Den polska kritikerhitten Games tar oss med på en resa till New York City på 24:e århundradet i den kommande uppslukande noir-thrillern Nobody Wants to Die.
   Spelet sätter spelaren i detektiven James Carras skor när han får i uppdrag att lösa fallet mord på stadens elit, allt med hjälp av sin kraftfulla rekonstruktionsapparat som gör det möjligt honom att pussla ihop delar av en brottsplats för att hitta hemligheter och ledtrådar som annars är dolda för blotta ögat."

   "Äventyrs- och mysteriefans kommer utan tvekan att ha Nobody Wants to Die högt upp på sina önskelistor.
   Det är inte alltid lätt att komma iväg på semester under sommaren, men tack och lov är Micro Bird Games är här för att erbjuda en lösning.
   Indieutvecklaren kommer att transportera spelare till Alperna i sitt kommande Dungeons of Hinterberg."

   "Ett action- och äventyrsrollspel som handlar om att utforska det omgivande området, döda farliga monster och lösa pussel för att erövra de komplexa fängelsehålorna som spelet hämtar sin namne från.
   Med en slående konststil, ett smidigt snowboard- eller rörelsesystem och olika färgglada lokaliteter att träffa vill du inte missa den här förtjusande indietiteln."

   "Det har blivit lite av en trend att kombinera action-RPG-spel med att döda gudar.
   Vi kan tacka God of War för det.
   Folket på A44 Games sätter sin egen unika prägel på formatet i Flintlock The Siege of Dawn, en titel där spelarna ska övervinna gudarna och deras arméer av odöda efter deras ankomst från den stora underjorden."

   "Genom att kombinera Gnors snabba och rörliga action och färdigheter med förmågorna din rävliknande följeslagare Enki, här måste du använda magi och makt för att rädda staden Dawn från förstörelse.
   Nintendo kan erbjuda en mängd olika NES-, SNES-, GameCube-, Game Boy- och ytterligare titlar från äldre format via sin Switch Online-prenumeration, men för dem som letar efter en mer utmanande upplevelse som sätter dina speedrunning-färdigheter på prov, finns det en titel som står ut ut i juli."

   "Nintendo World Championships NES Edition samlar över 150 utmaningar från 13 NES-titlar och utmanar dig att klara dem så snabbt som möjligt och förtjäna din plats på Nintendo World Championships en global ledartavla.
   Det här är verkligen en speedrunners dröm."

   "Amerikansk collegefotboll är inte särskilt populärt utanför USA, men det betyder inte att att det här spelet inte är ett övertygande spel ändå.
   Efter år av väntan utnyttjar EA återigen collegescenen för att skapa ett Madden-liknande sporttitel med de mest lovande idrottarna i morgondagens NFL."

   "Spelet kommer endast till konsoler och kommer att ta spelarna till några av de största och mest spännande collegestadion runt om i USA för att spela som idrottare från 134 tillgängliga lag.
   Capcoms nästa stora spel kommer att transportera spelarna till Edo-perioden i Japan för att uppleva en ovanlig hybrid av hack and slash-action och strategiskt tornförsvar."

   "Kanitsugami Path of the Goddess handlar om att använda en maskerad hjälte för att försvara den självlysande bergets gudinna när hon rensar bort korruption och befriar den plågade faunan och lokalbefolkningen från dess grepp.
   Med en Game Pass-lansering dag ett är det här definitivt en titel att kolla in om du har tillgång till prenumerationen."

   "Fortsättningen på Frontiers simuleringsserie ger återigen spelarna i uppgift att ta sig an rollen som teamchef i Formel 1:s värld.
   Förväntas leda teamet och fatta avgörande beslut om bilens utveckling, ekonomi, förare, personal och strategier på tävlingsdagen, handlar det här spelet om allt utanför banan beslut och utmaningar som krävs för att driva en F1-organisation."

   "Årets version lägger till några extra mekaniker och system för att göra ditt liv lite enklare.
   svårare, inklusive personalens och förarnas moral och mekaniska fel.
   Det behöver inte sägas att du inte kan förvänta dig en gratisresa i år.
   Strategi-överlevnadsuppföljaren är äntligen redo att göra sin ankomst."

   "Folket på 11-Bit Studios är redo att ta med spelarna till en jord 30 år efter en apokalyptisk snöstorm där målet är att bygga en blomstrande, och ännu viktigare, överlevande stad som kan övervinna utmaningarna och kraven på begränsad vattenförsörjning och mat, temperaturer under nollan och motstridiga fraktioner som ofta befinner sig i luven på varandra strupar."

   "Ha en lätt dag med denna kommande och hårda uppföljare.
   Därmed är vi klara med ännu en månad av spel att hålla utkik efter.
   Se till att återvända om några veckor när vi ser vad augusti ger till bordet för spelare runt om i världen."

   Förtittar

   Fler

   Videos

   Fler

   Filmtrailers

   Fler

   Trailers

   Fler

   Events

   Fler