Svenska
Gamereactor
Videos
Elden Ring
HQ

GRTV News - Shadow of the Erdtree skickar Elden Ring försäljningen skjuter i höjden

I Storbritannien har spelare flockats till titeln.

Audio transcriptions

"Hej alla och välkomna tillbaka till ett nytt avsnitt av GRTV News, idag ska vi prata lite om några försäljningssiffror, det låter inte som det mest spännande men det finns en mycket god anledning till att vi pratar om det eftersom det har varit en bra typ av månad nu, eller nästan tre veckor skulle jag gissa att säga faktiskt, sedan Elden Ring Shadow of jorden 3 debuterade och människor återvände till länderna mellan och började hugga bort på denna massiva expansion som FromSoftware har levererat. Nu har vi sett olika bitar av information om spelarsiffror, hur siffrorna har presterat på Steam, i allmänhet de är inte vad Elden Ring var när det lanserades ursprungligen, inte för att någon var förväntade sig det, men folk köper det här spelet igen, många människor flockas till Elden Ring, plockar upp kopior av det för att kunna antingen kolla in grundspelet eller kolla in hela paketet, och i Storbritannien har försäljningssiffrorna för Elden Ring gått genom taket. Så ja, Shadow of the Earth 3 fick Elden Rings försäljningssiffror att stiga med nästan 500% i Storbritannien, så RPG flyttade upp 19 platser i listorna förra månaden. Så en massiv expansion ökade försäljningen av spelet du måste äga för att kunna spela det, vem skulle ha trott det, Elden Ring Shadow of the Earth 3 DLC hyllas som en av de bästa expansionerna genom tiderna, så det är ingen överraskning att vi har sett en försäljningsökning i spelet också. Enligt till GamesIndustry.biz steg försäljningssiffrorna för Elden Ring med 19 platser i Storbritannien och placerade det på nummer 4 för juni månad, detta svarade för en ökning med 467%, vilket är otroligt imponerande."

"Så naturligtvis måste du äga mer än bara Elden Ring i dess DLC för att komma in i Shadow Cursed Lands, men eftersom många fler spel nu gör sig redo att möta sina länder mellan, kanske du vill hoppa in i en summoning pool för att ge dem en hand då och då.
Så ja, försäljningen av Elden Ring är genom taket just nu, de kommer att ta slut igen nu, men det visar vad utvidgningar kan göra, särskilt att förutse de hypade utvidgningarna som Shadow of the Earth 3. Du vet, vi har haft några andra expansioner i det förflutna komma ut och jag tror inte att de verkligen har gjort något för spelen, som Avatar, Frontiers av Pandora, det är inte mycket buzz som går runt för den första expansionen som kommer ut relativt snart tror jag, så det kommer att öka försäljningen lite, men Shadow of the Earth 3 är något som folk har varit helt extatiska över ända sedan det tillkännagavs för 18 månader sedan eller något, du vet, strax efter att spelet debuterade och gjorde mega siffror. Så det visar att, ja, det finns ett stort intresse för att verkligen förutse expansioner och de kan också göra mycket för försäljningssiffrorna. Shadow of the Earth 3 dock är lite intressant för mig eftersom jag tror att det fungerar i samma fönster och plats som Assassin's Creed Mirage. När Assassin's Creed Mirage var tidigt i utvecklingen var det tänkt att vara ytterligare en expansion, märk väl, för Assassin's Creed Valhalla, men det blev så stort att de bestämde sig för att spinna ut det till ett helt nytt spel, åtminstone är det vad berättelserna var. Shadow of the Earth 3 är en enorm expansion, men det är en expansion, så man måste undra, var FromSoftware någonsin tveksamma till att göra det här till en sorts spin-off spel? Vem vet, vem vet. Men hur som helst, det har gjorts riktigt bra. Jag skulle gissa att det bekräftar att vi kommer att återvända till rikena mellan någon gång, eller tyvärr, länderna mellan någon gång i framtiden för en Elden Ring-uppföljare så småningom. Detta har varit ett av FromSoftwares mest populära spel någonsin, så jag skulle säga att det kommer att att vara en stapelvara i deras portfölj framöver. Men ja, när vi vet mer om Shadow of the Earth 3 och försäljningssiffror och annat, så håller vi er uppdaterade, annars kommer jag tillbaka nu imorgon för veckans sista års nyheter, så håll ögonen öppna för det. Ta hand om er, allihop."

"Transkriberad av https://otter.ai"

GRTV News

Fler

Videos

Fler

Filmtrailers

Fler

Trailers

Fler

Events

Fler