Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Vinn biobiljetter till The Beekeeper

Actionrullen som just nu är årets största kassasuccé med över 133 miljoner inspelade dollar globalt, handlar dock om något helt annat än biodling.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Bakom filmtiteln The Beekeeper döljer sig en explosiv actionthriller signerad David Ayer med Jason Statham från bland annat Fast & the Furious-filmerna och The Meg, i rollen som Adam Clay.

Adam Clay tidigare verksam inom en hemlig statlig elitstyrka med specialutbildade soldater "Beekeepers" som tar vid när lagarna inte räcker till. Clay gör det som många av oss drömt om att få göra mot hänsynslösa kriminella som försöker lura oss med popup-fönster och falska e-postmeddelanden för att tömma våra konton: nämligen sopa bort dem från jordens yta. När en nära vän utsätts för detta brott och i förtvivlan tar sitt liv, tvekar han inte att återvända och lösa problemet på sitt eget speciella sätt.

Är du sugen på action, häftiga explosioner, klassisk Statham-humor och rappa kommentarer med ett antal honungsdrypande bi-referenser så lottar vi ut 2 biobiljetter till fem personer lagom till filmens premiär den 21 februari. Allt du behöver göra för att delta i utlottningen är att svara rätt på de två frågorna nedan.

The Beekeeper

Tävlingen avslutas den 18 februari. Vinnarna presenteras den 19 februari. Biljetterna är digitala och kan användas på Filmstadens eller Svenska Bios biografer.

Relaterade texter

0
Vinn biobiljetter till The Beekeeper

Vinn biobiljetter till The Beekeeper

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Actionrullen som just nu är årets största kassasuccé med över 133 miljoner inspelade dollar globalt, handlar dock om något helt annat än biodling.Loading next content