Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Fire Emblem Warriors

Vinn Collector's-utgåva av Fire Emblem Warriors

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fråga 2: Vilket Fire Emblem-spel är din favorit och varför?

Fråga 1: Vilken Fire Emblem-karaktär är din favorit och varför?

HQ
HQ

I Fire Emblem Warriors drabbar det älskade Fire Emblem-universumet samman med den episka Musou-serien, och resultatet är väldigt underhållande. Vi har satt samman två videos i samarbete med Nintendo som berättar mer om spelet upplägg och koncept, och i samband med det ger vi dig chansen att vinna en Collector's Edition-utgåva av spelet.

Tillsammans med respektive video postar vi en fråga i toppen av texten och levererar du två bra svar så är du med och tävlar. Båda videos och frågor är nu publicerade här ovan.

Det enda du behöver göra är att kika på dessa videos och sedan besvara frågorna i kommentarsfältet. Här nedan hittar du en bild på priset som står på spel. Lycka till!

Fire Emblem Warriors

Du kan läsa mer om sponsrat innehåll på denna länk.

Relaterade texter

7
Fire Emblem WarriorsScore

Fire Emblem Warriors

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har dängt tusentals harakiri-benägna ruskprickar i det överlägset mest actionfyllda Fire Emblem-spelet hittills...

0
Här är introt till Fire Emblem Warriors

Här är introt till Fire Emblem Warriors

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Koei Tecmo och Nintendo har nu valt att visa något vi misstänker att en väldans massa av er är sugna på, nämligen introt till kommande Switch-kalaset Fire Emblem...Loading next content