Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Vinn en Logitech G923-ratt i vår The Crew-turnering

Det står flera riktigt fina priser på spel som kan bli dina, skynda dig över till vår tävlingssida och anmäl intresse...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

The Crew 2 är fortfarande populärt, även flera år efter premiären, och med The Crew Motorfest i antågande är det dags att fira Ivory Towers gedigna uppföljare en sista gång med en stor turnering.

HQ

Är du den snabbaste The Crew 2-spelaren i Norden? Då har du chansen att vinna bland annat en Logitech G923-ratt genom att sätta den snabbaste tiden. Allt du behöver göra är att låsa upp statusen Popular i spelet så du sedan kan låsa upp evenemanget Live Extreme Series Episode 2, där du ska sätta den snabbaste tiden du kan.

Det är viktigt att du registrerar hela loppet, inklusive tidslinjen i slutet, så vi kan kontrollera din tid. Alla vinnare måste kunna visa upp både video och foto av sina race efteråt, och du kan delta från vilken plattform du vill.

Du kan registrera dig redan nu, men det kommer ta några timmar att nå statusen "Popular" i spelet. Du kan alltid uppdatera din tid om du lyckas förbättra den upp till en vecka innan turneringen avslutas den 23 februari.

Förstapriset är tidigare nämnda Logitech G923-ratten, med G435-headset som andra och tredje pris. Om du är en av de 100 första som anmäler dig deltar du också i en utlottning av fina Crew 2-kläder.

Du kan anmäla dig genom att besöka vår turneringssida.

The Crew 2

Relaterade texter

The Crew 2Score

The Crew 2

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim har åkt kust till kust i Ubisofts ambitiösa uppföljare. Är The Crew 2 bättre än den bleka föregångaren?

0
Rykte: The Crew 3 heter eventuellt Motorfest

Rykte: The Crew 3 heter eventuellt Motorfest

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Flera insiders har hävdat att utvecklaren Ivory Tower arbetar på ett tredje spel i The Crew-serien, men det verkar som att detta spel, med kodnamnet "Orlando", kan komma...Loading next content