Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Vinn en massiv skärm och läckra gaming-prylar i vår The Crew 2-tävling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Tävlingen är igång, gott folk, och här visar vi de nuvarande topp tre! Bäst för närvarande är finska mursu (PS4), följt av lika finska Termitti_92 (PS4) samt danska Jakob Kastrupsen (PS4) på en tredjeplats. Kan du slå tiden? Så läs vidare nedan:

1. mursu - 02: 42.952 (PS4)
2. Termiitti_92 - 02: 44.968 (PS4)
3. Jakob Kastrupsen - 02: 47.308 (PS4)

The Crew 2

Vår nya The Crew 2-tävling är nu igång och det handlar om ett street race på "Once upon a time in Brooklyn"-banan på alla plattformar.

Allt du behöver göra är att vara snabbast, och det är allt.

HQ

Priserna inkluderar spelutrustning från MSI, inklusive den nya kompakta versionen av Vigor 50-tangentbordet, den nya Clutch GM41-musen och det omdesignade Immerse GH50-headsetet samt några goodiebags - med ett huvudpris i form av massiva gaming-skärmen MSI Optix-MAG322cqr 32" 165Hz 1440p.

När du har registrerat dig (gör det här) blir en topplista tillgänglig, där du kan registrera din tid. Du måste också lägga till Gamereactors Uplay/PSN/Xbox Live i din vänlista så att vi kan bekräfta poängen (GamereactorCrew till PC, GamereactorLive till PSN eller GamereactorLive till Xbox).

Vi kontrollerar toppen fem gånger varje dag och ber de fem bästa förarna att spela in en kort video som visar topplistan på banan i spelet för att dubbelkolla resultaten.

Här på Gamereactor gör vi en eller flera informativa videor om en viss produkt med en betalande annonsör. Det betyder att videon här, som produceras tillsammans med Gamereactors GRTV-team, är sponsrad.

The Crew 2

Relaterade texter

The Crew 2Score

The Crew 2

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim har åkt kust till kust i Ubisofts ambitiösa uppföljare. Är The Crew 2 bättre än den bleka föregångaren?

0
Rykte: The Crew 3 heter eventuellt Motorfest

Rykte: The Crew 3 heter eventuellt Motorfest

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Flera insiders har hävdat att utvecklaren Ivory Tower arbetar på ett tredje spel i The Crew-serien, men det verkar som att detta spel, med kodnamnet "Orlando", kan komma...Loading next content