Svenska
Gamereactor
nyheter
Dark Souls: Remastered

Vinn exklusiva Dark Souls-vinyler

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi vet att många av er älskar Dark Souls, och för alla er är det såklart en ovanligt trevlig vecka med tanke på att Dark Souls: Remastered släpps på fredag. Det vill vi gärna uppmärksamma lite extra och kommer därför arrangera inte bara en, utan två tävlingar tillsammans med Bandai Namco, samt kommer även köra en fet livestream på fredag. Idag drar vi igång första tävlingen.

Här får du chansen att vinna en laddning exklusiva vinyl-soundtrack från alla tre spel i serien. Endast 2000 exemplar har tillverkats och varje set består av hela nio vinylplattor med totalt fem timmars musik från From Softwares supersvåra spel.

Det enda du behöver göra för att ha chansen vinna är att berätta för oss vilken som är din favoritboss från serien i kommentarsfältet. Nästa tävling drar vi sedan igång på onsdag klockan 12:00 med fler feta priser.

Dark Souls: Remastered

Relaterade texter

Dags för ännu en Dark Souls-tävling

Dags för ännu en Dark Souls-tävling

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I förrgår lanserade vi en maffig tävling där du har möjlighet att vinna exklusiva Dark Souls-vinyler. Nu sjösätter vi ännu en tävling med ett helt annat pris som vi...

Vinn exklusiva Dark Souls-vinyler

Vinn exklusiva Dark Souls-vinyler

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi vet att många av er älskar Dark Souls, och för alla er är det såklart en ovanligt trevlig vecka med tanke på att Dark Souls: Remastered släpps på fredag. Det vill vi...Loading next content