Svenska
Gamereactor
lifestyle

Viral "hawk tuah" flicka för att få reality tv-serie

Tydligen har erbjudanden redan kommit i hennes väg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Haliey Welch, även känd som "hawk tuah"-tjejen, kan snart få sin egen dokusåpa. Den unga kvinnan blev nyligen viral för att ha medverkat i en TikTok-intervju. I intervjun sa hon den berömda frasen "hawk tuah - spotta på den där thang", och sedan dess har hon blivit skjuten in i stjärnorna.

Om du inte är insatt finns det ett klipp från den ursprungliga intervjun nedan, men du kan förhoppningsvis få en uppfattning om vad hon menar med hök tuah utan att vi behöver förklara det för dig. Frågan som ska leda till det handlar också om sovrumsflyttar, bara för att ge dig en ledtråd.

Sedan det virala ögonblicket har Welch medverkat i podcasts och tagit upp den plötsliga berömmelsen hon har fått online. Många förfrågningar har kommit om att hon ska göra en OnlyFans, vilket hon har nekat. Det verkar istället som att hon kommer att gå en mer traditionell väg, eftersom TMZ rapporterar att hon är nära att få ett reality-tv-avtal. Huruvida berömmelsen kommer att hålla i sig är okänt, men det verkar som om Welch har en plan för att ta sig fram medan hon kan.

Detta är en annons:
Viral "hawk tuah" flicka för att få reality tv-serie


Loading next content