Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Spider-Man 2

Vissa fysiska exemplar av Marvel's Spider-Man 2 går inte installera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under helgen har massor av spelare ventilerat sin frustration på Reddit för att rapportera om installationsproblem med fysiska kopior av det nyligen släppta Marvel's Spider-Man 2. Enligt dessa rapporter stannar installationen alltid vid 36% och åtgärder som att rengöra skivan, stänga av internet och byta ut spelet mot en annan kopia verkar inte fungera.

Enligt Eurogamer verkar problemen främst påverka europeiska exemplar av spelet. En användare skriver via spelets officiella subreddit: "Tried going offline to install the game but didn't work. No scratch on the disc either. Hope Sony announce something soon."

En annan besviken gamer konstaterade: "Mine also stuck at 36%. Tried installing it like 4 times now. Restoring database also didn't help. Bummer cause I was looking forward to the game."

Även på sociala medier rapporteras problem och den tidigare svenska Eurogamer-redaktören Andreas Göransson är en av dem som drabbats:

I skrivande stund har varken Sony eller Insomniac bekräftat problemet eller sagt vad spelare som har installationsproblem kan göra för att fixa problemet. Vi håller tummarna för en snabb lösning och att det går att fixa med mjukvara.

Marvel's Spider-Man 2
Alla kan tyvärr inte njuta av detta, trots att de köpt spelet.

Relaterade texter

Marvel's Spider-Man 2Score

Marvel's Spider-Man 2

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

I denna uppföljare är hotet större än någonsin förr och det är upp till både Peter och Miles att sätta stopp för det. Henric har satt betyg på Marvel's Spider-Man 2...Loading next content