Svenska
Gamereactor
esports
Smite

VM-fästet Smite är inlåst

Efter en sista omgång kval är alla ögon riktade mot det personliga evenemanget den kommande veckan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

VM-fästet har nu låsts in för Smite Pro League, efter att en sista omgång kval den gångna helgen avgjort de sista lagen som skulle gå med i striden och tävla på den globala scenen.

Turneringen kommer att äga rum senare i veckan vid ett personligt evenemang som hålls i Arlington, Texas, och kommer att starta med en match där Camelot Kings tar sig an Highland Ravens klockan 16:00 GMT / 17:00 CET fredagen den 13 januari.

Detta kommer sedan att följas upp av Olympus Bolts mot Hex Mambo, allt innan Jade Dragons tar sig an Oni Warriors, med dagen som avslutas när Atlantis Leviathans slåss mot Tartarus Titans.

Dag två börjar sedan lite senare (18:00 GMT / 19:00 CET) och kommer att se vinnarna av Kings / Ravens vs. antingen Bolts eller Mambo. Detta kommer att följas av vinnaren av Dragons/Warriors som möter vinnaren av Leviathans/Titans. Vinnarna av dessa två matcher möts i söndagens stora final (kl. 20:00 GMT / 21:00 CET).

Du kan fånga all action här när den börjar.

Smite

Relaterade texter

8
SmiteScore

Smite

RECENSION. Skrivet av Johannes Leander

Gudarna måste vara galna. Johannes Leander slänger sig handlöst ut på slagfältet för att skippa rättvisa och avgöra om en kamera bakom ryggen räcker för att göra Smite unikt...

0
VM-fästet Smite är inlåst

VM-fästet Smite är inlåst

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Ben Lyons

Efter en sista omgång kval är alla ögon riktade mot det personliga evenemanget den kommande veckan.



Loading next content