LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      nyheter
      Firewall Zero Hour

      VR-titeln Firewall Zero Hour är gratis att spela i helgen

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      Playstation Plus-användare kan njuta av den högst mediokra (som allra bäst) PSVR-titeln Firewall Zero Hour gratis i helgen, detta meddelar Sony. Gratisspelet är nu tillgänglig och innehåller hela rubbet med solo-uppdrag, multiplayer samt träningsdelen och du kommer att kunna skjuta folk i jämnbruna, gryniga PS3-miljöer hela helgen fram till söndagkväll.

      Saxat från Gamereactors recension: Länk
      "Firewall Zero Hour är ett försök till att med hjälp av Playstation VR utmana subgenrens giganter såsom Rainbow Six och Ghost Recon och det kretsar såklart runt att smygskjuta grupper av vilt vrålande terrorister på relativt trånga banor som utspelar sig på ambassader, i tunnelbanor, lagerlokaler eller i diverse fabriker. Firewall är primärt ett multiplayerspel där man som i Rainbow Six: Siege möter andra anti-terrorister som alla sitter med en plastgrunka på pannan. Jag har enbart testat denna titel med hjälp av VR Aim Controller eftersom det är så Sony samt utvecklarna First Contact Entertainment vill att spelet ska testas. Det är den "optimala kontrollmetoden". Och när det anses "optimalt" att hålla armarna i en vinkel som får mig att likna någon som nyligen trillat ur en skidlift och när det anses som "optimalt" att våldsamt gnida vad som påminner om två gummi-bröstvårtor för att få min skeva antiterrorist att röra på VR-fläsket, då vet åtminstone jag redan från start att jag har en rätt grumlig spelupplevelse framför mig."

      Firewall Zero Hour
      Pew Pew!

      Relaterade texter

      Firewall Zero HourScore

      Firewall Zero Hour

      RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

      Efter det snudd-på mästerliga Astro Bot: Rescue Mission har Hegevall tagit sig an nästa storspel till Playstation VR...



      Loading next content