Svenska
Gamereactor
nyheter
Warcraft III: Reign of Chaos

Warcraft III-utvecklare vill att Henry Cavill ska spela Lich King

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Chris Metzen lämnade Blizzard för några år sedan, men fortsätter vara aktiv i spelvärlden via Twittersocial media. Han ligger bakom flera av deras absolut mest älskade spel, inklusive Warcraft III: Reign of Chaos, till vilken han skrivit både story och manus.

HQ

Därmed är han ungefär så mycket Arthas/Lich King-expert som man kan bli, och han har tidigare sagt att han tycker karaktärens tragiska historia borde filmatiseras. Nu låter han via Twitter meddela att han tycker Henry Cavill borde få spela rollen som Arthasi en hypotetisk film.

Henry Cavill, mest känd som Superman och Geralt, är själv ett stort Warcraft-fan (där han bland annat missade Zack Snyders telefonsamtal om att spela Superman för att han raidade i World of Warcraft) så vi misstänker att han inte skulle ha något emot detta. Med tanke på att det ryktats om en ny Warcraft-film, så kan vi väl inte göra annat än hålla tummarna, för visst låter det kul?

Warcraft III: Reign of Chaos

Relaterade texter

Även Warcraft III ska uppdateras

Även Warcraft III ska uppdateras

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Häromdagen kunde vi rapportera om att Diablo II skulle få sig en välbehövlig patch efter hela fyra års tid, men det visar sig faktisk inte vara det enda klassiska...Loading next content