Svenska
Gamereactor
nyheter
Warhammer 40,000: Boltgun

Warhammer 40,000: Boltgun-designade Xbox-handkontroller presenterade

Det är återigen dags att unna dig lite sedan ytterligare ett spel nu ligger som grund för tjusiga Xbox Design Lab-skapelser...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har precis publicerat vår recension av Warhammer 40,000: Boltgun (spoiler: det är riktigt bra) som hade premiär den här veckan. Som du kanske anar var det också mycket uppmärksammat under Warhammer Skulls Festival 2023, där Games Workshop hade en trevlig liten överraskning för Xbox-gamers.

Det har på senare tid blivit allt vanligare att stora titlar får Xbox Design Lab-handkontroller med teman från den specifika titeln, och Warhammer 40,000: Boltgun är det senaste exemplet på detta. Det finns en Xbox Wireless Controller i Ultramarines blue, och även en Sternguard Xbox Elite Wireless Controller Series 2 i vitt och blått att välja på.

Dessa är helt klart bland de bästa vi sett såhär långt, surfa över till länken ovan för att beställa en till dig själv. Vad tycker du om designen?

Warhammer 40,000: Boltgun

Relaterade texter

8
Warhammer 40,000: BoltgunScore

Warhammer 40,000: Boltgun

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Det senaste i raden av "boomer shooters" är en härlig återblick till svunna tider då Doom samt Duke Nukem 3D regerade topplistorna. Petter har delat ut betyg...



Loading next content