Svenska
Gamereactor
nyheter
Warhammer 40,000: Darktide

Warhammer 40,000: Darktide släpps som brädspel

Svenska Fatsharks blodtörstiga strider kommer senare i år kunna avnjutas i ett betydligt mer analogt format..

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Till skillnad från Warhammer: Vermintide 2 så har Warhammer 40,000: Darktide haft svårt att nå samma stora popularitet, sannolikt beroende på att det dels var ofärdigt vid premiären (något som ledde till en kraftigt försenad Xbox-version) och dels var tunget att göras om på grund av kritik från användarna.

MenFatshark ger inte upp och förbättrar kontinuerligt det flytunga co-op-actionspelet som sakta men säkert växer. Och snart ska vi få möjlighet att avnjuta det på ett nytt sätt då Games Workshop utannonserat ett brädspel.

Darktide: The Miniatures Game baseras på Kill Team, vilket betyder lagbaserade strider och en väldans massa strategi. Upp till fyra personer kan spela och det ingår över 20 miniatyrer.

Kika på videon nedan för en snabb presentation. Något premiärdatum får vi dock inte, men förhoppningsvis ligger det inte alltför långt fram i tiden.

HQ
Warhammer 40,000: Darktide
Brukar du köpa brädspel baserade på TV-spel?

Relaterade texter

0
Warhammer 40,000: Darktide (konsolversionen)Score

Warhammer 40,000: Darktide (konsolversionen)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter ett helt års försening har nu Xbox Series S/X -versionen av svenska Fatsharks senaste actionäventyr lanserats, samtidigt som stora förändringar gjorts med en ny patch. Vi har recenserat...

5
Warhammer 40,000: DarktideScore

Warhammer 40,000: Darktide

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har hackat demoner med; spadar, motorsågssvärd, hammare och sprängt dödssjuka monster med granatkastare i Vermintide-utvecklarnas senaste...Loading next content