Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Warhammer 40,000: Space Marine II

Warhammer 40,000: Space Marine II tycks släppas först 2023

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av de fränaste utannonseringarna under The Game Awards var den fantastiska trailern som samtidigt också bekräftade att Warhammer 40 000: Space Marine II är på väg. Även om vi inte fick något premiärdatum, hoppades vi och många andra att det skulle lanseras i år, men tyvärr verkar så inte vara fallet.

Games Workshop har nu släppt sin halvårsrapport, och som analytikern MauroNL noterat finns det inte med som en av de titlar som kommer i år. Som tur är får vi dock ändå lite Warhammer-kärlek under 2022 med spel som Total War: Warhammer III, Warhammer 40,000: Darktide och Warhammer 40,000: Lost Crusade.

Kolla in Warhammer 40,000: Space Marine II-trailern nedan för att se varför detta definitivt är ett spel du bör hålla ögonen på.

HQ
Warhammer 40,000: Space Marine II

Relaterade texterLoading next content