Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Washington Justice söker ny general manager

Tidigare GM, PRE, har lämnat organisationen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Washington Justice slutade med att ha en ganska nedslående Overwatch League-säsong, eftersom trots att den hade gott om talang misslyckades den med att kvalificera sig för slutspel. Det behöver inte sägas att detta kommer att resultera i vissa förändringar i organisationen, och den första av dem kommer i general manager-positionen, där Aaron "PRE" Heckman lämnar sin position till förmån för nya möjligheter för 2023.

Som noterats av teamet i tillkännagivandet, "Idag säger vi tack till @PRE_owl när han utforskar nya möjligheter för säsongen 2023." Uttalandet fortsätter: "Aaron har varit med rättvisan sedan vårt första år, och vi kommer alltid att vara tacksamma för den oändliga hängivenhet, ansträngning och hjärta han hällde i rättvisan."

PRE har också tagit till Twitter för att lägga till lite färg till detta beslut.

"Jag har bestämt mig för att inte återvända till rättvisan för säsongen 2023. Tack till alla fans, spelare och personal som jag har arbetat med när vi drivit på för framgång oavsett vad."

PRE tillägger: "Jag är så stolt över vad vi uppnådde under mina 3 år med rättvisan ... Showcases i Australien, mitt i säsongen återuppbyggs till mirakel slutspelskörningar, hitta roliga sponsorer, samarbeta med lokala skolor och hjälpa orsaker som gjorde de tuffa dagarna i ligan värda det.

Han avslutar med att konstatera att detta "förhoppningsvis" inte är ett fullständigt farväl, utan mer av "a see you soon".

Vem justitierådet tar på sig för att tillsätta GM-posten återstår att fastställa.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content