Svenska
Gamereactor
nyheter
Wasteland 2

Wasteland 2-utveckligen går snabbt framåt till Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Brian Fargo från utvecklaren Inxile twittrade nyligen en bild av titelskärmen från Director's Cut-utgåvan av Wasteland 2 till Nintendo Switch för att visa att det nu är på gång. För konverteringen står samma team som släppte Bard's Tale till Android och Ios, vilket är goda nyheter med tanke på hur bra det blev.

Och tydligen är spelet efterlängtat bland Nintendo-fansen, för Fargo skrev senare:

"I have to give props to Nintendo owners for your love of the machine. My Wasteland Switch screen shot had the quickest traction of most anything I've ever tweeted."

Wasteland 2 till Switch är nu inte alltför långt borta, och spontant känns det väl som en perfekt titel för formatet med dess tryckkänsliga skärm? Vill du läsa mer om det, rekommenderar vi vår recension av PC-versionen.

Wasteland 2

Relaterade texter

Wasteland 2Score

Wasteland 2

RECENSION. Skrivet av Mike Holmes, GR EU (Översättning: Jonas Mäki)

En av de hittills största Kickstarter-framgångarna har nu äntligen fått sin officiella lansering. Vi har tagit reda på om alla backers fått vad de hoppas på när Wasteland återvänder...

0
Ny trailer för Wasteland 2 till Switch

Ny trailer för Wasteland 2 till Switch

NYHET. Skrivet av Ronny Carlsson

Inxile Entertainments Wasteland 2 såg framgång på Kickstarter för ett par år sedan och blev bemött av relativt fina betyg vid lanseringen; inte minst från oss. Nu kickar...Loading next content