Svenska
Gamereactor
nyheter

Watch Dogs Live till smartphones i Kanada

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft har tidigare öppnat lite på den blöta läderrocken och gett oss fingervisningar om hur Watch Dogs kommer kunna kopplas ihop med spelares smartphones. På E3 fick vi se hur spelare via sina mobiltelefoner eller surfplattor kan gå med i ett pågående spel på PC eller konsol, för att på så sätt agera extern hacker och kontrollera olika aspekter av spelet i realtid.

Nu släpper Ubisoft en applikation till Ios och Android som, även om det inte är den slutgiltliga appen vi kommer leka runt med i november, ger en viss bild av hur det hela kan komma att se ut. Via ett geografiskt nätverk kan användare utföra uppdrag och besöka verkliga platser för att samla poäng samt öka sin status som hackers i nätverket. Utöver underhållningen bjussar Ubisoft även på priser varje vecka - däribland en sprojlans ny bil för en lycklig vinnare.

Det enda problemet? Apparna är än så länge låsta till Kanada. Den som ändå är nyfiken kan kika på trailern här.

Undertecknad väntar trots mild irritation över detta med spänning på att få skapa kaos med trafiklysen och tjuvlyssna på äktenskapsbråk i ett blött Chicago. Vad tror du, kommer möjligheten att med hjälp av din mobiltelefon styra ett spel som handlar om att styra saker med sin mobiltelefon bidra till spelglädjen?

Watch Dogs Live till smartphones i Kanada


Loading next content