Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

West Play-Ins-fästet är inställt

Tre Overwatch League-lags säsonger är redan över.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi är nästan i slutet av säsongen 2023 Overwatch League, vilket kan vara den sista OWL-säsongen beroende på vad som händer med lagavslutningsröster inför den potentiella säsongen 2024. Med detta är Play-Ins-fästet för Playoffs 2023 redan satt, vilket innebär att tre lags säsonger redan är över och ett gäng fler är inställda på att tävla om platser i själva slutspelet.

Overwatch 2

För Los Angeles Gladiators, Los Angeles Valiant och Vegas Eternal är säsongen 2023 redan över. När det gäller resten av lagen har Atlanta Reign, Florida Mayhem och Houston Outlaws redan kvalificerat sig för Playoffs, medan resten kommer att tävla i Play-Ins turnering.

Detta börjar den här veckan, och när det gäller fästet för evenemanget och vem varje lag kommer att spela och när, kan du fånga det nedan för att se vad ditt lag behöver uppnå för att överleva och tävla i Playoffs.

Fånga åtgärden här.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content