Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Wunderling

Wunderling DX ute nu till PC och Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Svenska Bitwave Games har nu släppt en uppgradering till sitt underbara äventyr Wunderling, kallad DX. Den erbjuder mer av allt det vi älskade med originalet, vilket innebär utmanande pussel och plattformspassager.

För att göra allting ännu bättre är uppdateringen gratis till både PC (Steam) och Switch om du äger grundspelet, så surfa över och ladda ner, och det finns även en demo om du känner för att prova det först. Kolla in en helt ny hyllningstrailer nedan, som säkert kommer att övertyga dig om att detta är något att hålla ögonen på.

HQ
Wunderling

Relaterade texter

0
WunderlingScore

Wunderling

RECENSION. Skrivet av André Wigert

Spelfabriken i Göteborg fortsätter att ånga på i en sjuhelvetes fart. Wigert har testat på det senaste från Retroid som innehåller en något oväntad protagonist.

0
Wunderling DX ute nu till PC och Switch

Wunderling DX ute nu till PC och Switch

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Svenska Bitwave Games har nu släppt en uppgradering till sitt underbara äventyr Wunderling, kallad DX. Den erbjuder mer av allt det vi älskade med originalet, vilket...Loading next content