Svenska
Gamereactor
nyheter

Xbox Game Pass Core utökas med tre nya spel nästa vecka

Vanliga Game Pass-prenumeranter kan dessutom de fram emot bland annat Another Crab's Treasure, NHL 24, Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes med flera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Microsoft bekräftade att Xbox Live Gold äntligen skulle läggas ner berättade de samtidigt att biblioteket med Game Pass Core-titlar skulle utökas två eller tre gånger per år, och det verkar som att de menade allvar när de sade att de skulle satsa på kvalitet.

Microsoft avslöjar nämligen att Game Pass Core-medlemmar hädanefter kan se fram emot Deep Rock Galactic, Superhot: Mind Control Delete och Wreckfest som läggs till i biblioteket med "gratisspel" som du får som en del av prenumerationen den 23 april.

Det är uppenbarligen inte allt, eftersom vi befinner oss i mitten av april. Det innebär att det är dags att avslöja vilka spel som läggs till i vanliga Game Pass under den andra halvan av månaden:

Harold Halibut (Moln, Xbox Series S/X och PC) - Idag
Orcs Must Die! 3 (Moln, Xbox och PC) - 17 april
NHL 24 (Xbox) - 18 april
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes (Moln, Xbox och PC) - 23 april
Another Crab's Treasure (Moln, Xbox och PC) - 25 april
Manor Lords (Game Preview) (PC) - 26 april
Have a Nice Death (Moln, Xbox och PC) - 30 april

Precis som vanligt finns även så kallade perks (förmåner), som prenumeranterna kan claima. Surfa över till Xbox Wire för att läsa vad som gäller just nu (vilket bland annat inkluderar Fallout-seriens dräkter till Fallout 76).

Xbox Game Pass Core utökas med tre nya spel nästa vecka
Vi är kanske inte de enda som är sugna på andliga Suikoden-efterföljaren Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes?

Vissa spel kommer som vanligt också att lämna tjänsten. Dessa spel förvinner den 30 april, se till att spela dem innan dess eller köp dem om det är något du vill ha, då ditt Game Pass-abonnemang ger dig rabatt:

7 Days to Die (Moln, Xbox och PC)
Besiege (Moln, Xbox och PC)
NHL 22 (Xbox)
Loot River (Moln, Xbox och PC)
Pikuniku (Moln, Xbox och PC)
Ravenlok (Moln, Xbox och PC)Loading next content