Svenska
Gamereactor
nyheter
Adrift

Xbox One-versionen av Adrift officiellt nedlagd

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Adrift är rymdäventyret som centrerar sig kring en ensam astronaut i nöd. Utan minne om vad som hänt dennes numer krossade rymdstation och dräkt glider man omkring och försöker ta reda på vad som orsakat olyckan. Spelet släpptes tidigare i år och finns till PC, PS4 och HTC Vive. Men det utannonserades till PC, PS4 och Xbox One.

Nu har Adam Orth, boss och verkställande direktör hos utvecklarna Three One Zero, gått ut med en bekräftelse på nedläggningen:
"ADR1FT will not be coming to Xbox One. I hope [fans] are able to find some way to experience and enjoy it on our other platforms."

Bakgrunden till uttalandet är faktumet att just Xbox One-versionen av spelets tagits bort från såväl utvecklarnas som utgivarens hemsidor.

Adrift

Relaterade texter

4
Kolla in den senaste Adrift-trailern

Kolla in den senaste Adrift-trailern

NYHET. Skrivet av Fredrik Säfström

Ett av de mest lovande indiespelen för 2016 heter Adrift. I spelet, som också släpps med stöd för VR och Oculus Rift, tar du dig an rollen som en astronaut som flyter...

4
Nio minuter gameplay från Adrift

Nio minuter gameplay från Adrift

NYHET. Skrivet av Fredrik Säfström

I det säregna rymdäventyret Adrift axlar du rollen som en astronaut som vaknar upp i rymden på en förstörd rymdstation, och ditt uppdrag är att du ska försöka ta reda på...Loading next content