LIVE
HQ
logo hd live | Phantom Fury
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   lifestyle

   Xiaomis SU7 EV verkar vara mycket konkurrenskraftigt prissatt

   Det verkar som om bilen skulle kunna vara en ganska tillgänglig elbil.

   Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

   * Obligatoriskt att fylla i
   HQ

   Vi har vetat ett tag att den kinesiska teknikjätten Xiaomi har letat efter att göra sig ett namn inom elbilsområdet, i form av SU7-bilen som kommer att debutera någon gång senare i år. Xiaomi har redan delat med sig av en massa information om den bilen, men prisinformationen har nu avslöjats och det verkar måla upp en mycket intressant bild.

   Enligt Auto Express ska SU7 börja på cirka 220 000 yuan (vilket motsvarar cirka 24 000 pund). Detta skulle vara för basmodellen, där Pro ökar till 245 000 yuan (27 000 pund) och Max ännu högre på nära 300 000 yuan (34 000 pund).

   Det bör sägas att dessa brittiska priser inte är bekräftade på grund av det faktum att Xiaomi ännu inte har beskrivit vilka länder som kommer att finnas med i sitt lanseringsförslag i år. Dessutom, om SU7 lanseras i Storbritannien, kommer det att införas en tull på bilen, vilket är fallet för alla kinesiska elbilar som anländer till landet. Men även om så är fallet kommer SU7 att vara mycket mer konkurrenskraftigt prissatt än en ny Tesla, som till exempel kan börja säljas för cirka 35 000 pund i Storbritannien.

   Xiaomis SU7 EV verkar vara mycket konkurrenskraftigt prissatt
   Detta är en annons:


   Loading next content