Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

XSET har släppt sin Valorant-lista

Spelarna får utforska free agency.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

XSET har fattat beslutet att släppa sin Valorant-lista och att låta sina spelare utforska fri byrå i hopp om att landa på ett partnerat Valorant Champions Tour-lag för säsongen 2023.

Den här nyheten kommer i form av ett uttalande på Twitter, där XSET sa: "Idag tillkännager vi frisläppandet av XSET Valorants Zachary 'Zekken' Patrone, Brendan 'BCJ' Jensen, Drew 'Drewspark' Spark-Whitworth och Don 'Sykko' Muir från sina kontrakt så att de kan motorväg utforska möjligheter utanför organisationen. "

Uttalandet fortsätter, "Vi vill också ta tillfället i akt att tacka de ovan nämnda, liksom Jordan 'Ayrin' He och Rory 'Dephh' Jackson, för deras otroliga bidrag till XSET Valorant och vi önskar dem lycka till i framtiden. "

När det gäller vem som kommer till XSET Valorant återstår att se, eftersom teamet utvärderar sin plats i Valorant-scenen efter att ha missat att bli ett partnerteam.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content