Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Skyward Sword

Zelda: Skyward Sword tycks vara på väg till Nintendo Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Så sent som förra veckan kunde vi rapportera att det verkar vara ett nytt Zelda på väg, förr än vi anar, och nu har vi fått ytterligare ett tecken på just detta samt en indikation på vad det handlar om. Det verkar nu nämligen som att The Legend of Zelda: Skyward Sword (som ursprungligen släpptes till Wii) är på väg till Nintendo Switch och källa är ingen mindre än seriens producent, Eiji Aonuma.

Det var under en konsert för Zelda-musik i Osaka han antydde att spelet eventuellt kunde vara på väg och vi får förmoda att det isåfall utannonseras på The Game Awards eller en kommande Nintendo Direct. Skyward Sword förlitade sig i hög grad på rörelsekänsligt spelande, men om det blir samma lösning för Joy-Cons återstår såklart att se.

Låter detta bra, tycker du?

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Tack Resetera

Relaterade texterLoading next content