Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Zelda: Tears of the Kingdom genomspelat på under timmen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom är ett av de mest omfångsrika spel som släppts på senare tid. Det finns helt enkelt så mycket att göra att det kan kännas närmast överväldigande när du återvänder till Hyrule.

Men speedrunners har som bekant ett helt annat mål och satsar endast på att klara ut spel så snabbt som möjligt. Som vi tidigare rapporterat ha en person klarat det på 94 minuter, och sedan dess har resultatet kontinuerligt trimmats - och nu har en person kommit under timmen.

I Youtube-videon nedan kan du se exakt hur du lyckas med detta. Naturligtvis är det en hel del glitchar som nyttjas för och det finns givetvis också spoilers i videon, så se upp om du inte har spelat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ännu.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterade texterLoading next content