Svenska
Gamereactor
nyheter
State of Decay 2

Zombiespäckad lanseringstrailer för State of Decay 2: Juggernaut Edition

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi gillade State of Decay 2 när det släpptes för snart två år sedan, men det går inte att bortse från att det grafiska var eftersatt. Lyckligtvis köpte Microsoft upp utvecklaren Undead Labs kort efter premiären och nu har de därför fått både tiden och resurserna som krävs för att fräscha upp spelet.

Vi har redan tidigare berättat om Juggernaut Edition, vilken ingår för alla som äger spelet (surfa över hit om du spelar till PC) eller har Game Pass. Det är en betydligt snyggare version som dessutom innehåller allt DLC samt annat nytt innehåll. Det enskilt viktigaste tillskottet är spelvärlden Providence Ridge - men det finns även hundratals andra förändringar.

Juggernaut Edition finns nu ute och vi har fått lanseringstrailern som du kan kolla in här nedan. Enligt Microsoft har över sju miljoner personer spelat State of Decay 2 hittills och vi förmodar att siffran kommer växa ytterligare av detta.

HQ
State of Decay 2

Relaterade texter

State of Decay 2Score

State of Decay 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Originella zombiespel är snudd på en paradox, ändå är det precis vad Undead Labs bjuder på i den aningen ofärdiga pärlan State of Decay 2...

9
Pesten kommer till State of Decay 2

Pesten kommer till State of Decay 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

State of Decay 2 släpptes för drygt fyra år sedan och blev genast en succé. Sedan dess har Undead Labs kontinuerligt utökat och förbättrat spelet på olika sätt - och nu...Loading next content