Svenska
Gamereactor
nyheter
Zootopia 2

Zootopia 2 är äntligen officiellt bekräftad

Sju år senare har Disney äntligen tagit sitt förnuft till fånga och filar på uppföljaren till en av sina största succéer någonsin...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Disneys Zootopia släpptes 2016 och hyllades rejält av i stort sett alla. Framgången var så stor att rullen blev den fjärde mest inkomstbringande animerade filmen genom tiderna, tills den slogs av Incredibles 2 några år senare. Lägg därtill att den även fick en Oscar för bästa animerade långfilm 2016.

Som du kanske anar skulle Disney aldrig missa chansen att exploatera en sådan jätteframgång, utan mata på med massor av uppföljare och andra projekt. Eller hur? Nja, faktiskt inte. Det har i stort sett inte hänt någonting sedan dess, förutom spinoffen Zootopia+ som hade premiär på Disney+ för ett par månader sedan, något fansen med rätta varit väldigt upprörda över. Men nu, sju år senare, har Disney äntligen bestämt sig för att göra det enda rätta.

Under Disneys kvartalsrapport sent igår avslöjade den nyligen återinsatte VD:n Bob Iger att Zootopia 2 äntligen officiellt är på väg. Även om vi inte fick några detaljer alls, antar vi att de flesta av skådespelarna (inklusive namn som Jason Bateman, Idris Elba och J. K. Simmons) återvänder för att återuppta sina roller.

Förhoppningsvis får vi mer information förr snarare än senare, men för tillfället tänker vi tillåta oss att bara njuta av dessa glada nyheter. För visst ser vi väl alla fram emot mer Zootopia?

Zootopia 2

Tack Screen Rant

Relaterade texter



Loading next content