Svenska
Gamereactor
nyheter
Rage

Actionspelet Rage är numera spelbart på Xbox One

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Från och med nu är möjligt att sparka igång Id Softwares gamla actionpärla Rage till Xbox One - detta då spelet nyligen blivit bakåtkompatibelt med konsolen i fråga. Informationen är hämtad från självaste Major Nelson som även passar på att meddela att Killer is Dead och Shred Nebula dessutom ansluter till tjänsten.

Och så var det med det.

För att dock fylla ut nyheten med lite extra brödsmulor kan vi dessutom tipsa om Gamereactors recension av Rage som ni kan läsa via ett klick här. Den gamle GR-räven Christofer Olsson belönade spelet med en solid åtta samtidigt som, en då fem år yngre (men alltid lika finsk), Jonas Mäki kontrade med en andra åsikt nedkokad till sju poäng och en motivering som löd:

"Rage borde ha släppts för två år sedan. Då hade det varit marknadens snyggaste spel och kanske hade jag enklare kunnat förlåta Id Softwares svindyra epos för den gamla och lite föråldrade känslan som spelet levererar."

Vad tyckte du om Rage när det begav sig?

Rage
Kniv vs Puffra - Fight!

Tack Gameinformer

Relaterade texter

RageScore

Rage

RECENSION. Skrivet av Christofer Olsson

Chrille har laddat hagelbrakaren och skjutit sig igenom Rage... Hur bra är egentligen Quake-skaparnas senaste actionrökare?

Id Software har inte begravt Rage-serien

Id Software har inte begravt Rage-serien

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Trots att Rage blev en kommersiell flopp och att Id Software inte jobbar på någon uppföljare för tillfället - så är inte serien död och begraven. Tvärtom, i en...Loading next content