Svenska
Gamereactor
nyheter
High on Life

Adult Swim sparkar Rick and Morty-skaparen Justin Roiland

Nätverket vill vara på den säkra sidan efter anklagelserna om hatt han brukat våld i hemmet, men det låter som om programmet kommer fortsätta...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Företag brukar vara väldigt snabba på att göra sig av med alla kopplingar till personer som anklagats för att ha gjort dåliga saker de senaste åren, och fans av Rick and Morty har därför hållit andan ända sedan Justin Roiland anklagades för grovt våld i hemmet tidigare denna månad. Men nu kan vi slappna av... i viss mån.

Adult Swim meddelar att de har "avslutat sitt samarbete med Justin Roiland", vilket gör nästa del fascinerande. Uttalandet fortsätter nämligen med att Rick and Morty kommer fortsätta och att skaparna arbetar hårt med säsong sju av serien. Med tanke på att Roiland gör rösten till titelfigurerna och är medskapare av serien - borde det rimligen få konsekvenser.

Vi får se vad detta kapande av banden faktiskt innebär under de kommande dagarna och/eller veckorna. Var detta rätt beslut, tycker du?

High on Life
YOU'RE FIRED!

Relaterade texter

High on LifeScore

High on Life

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Det som är bra, känns riktigt bra i Rick and Morty-skaparens nya High on Life, men tyvärr är det betydligt mycket mer som absolut inte fungerar...



Loading next content