Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
AEW: Fight Forever

AEW Wrestling har fått ett namn och gameplay har visats upp

Det nya AEW-spelet heter AEW: Fight Forever och vi får en titt på både Kris Statlander och Nyla Rose...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den japanska utvecklaren Yuke's var hovleverantör av WWE-spel i två decennier, tills 2K Games bestämde sig för att flytta utvecklingen internt, med blandat resultat. Sedan 2020 har det varit känt att Yuke's i stället gör ett brottningsspel baserat på WWE:s största konkurrent; AEW.

Detta spel har nu officiellt fått sin titel och det ska heta AEW: Fight Forever. I två nya videor får vi även se lite gameplay från det. Även om det är tidigt material, finns det tydliga tecken på att Yuke's är utvecklare och vi tycker även att det ser lite stelt ut, men det verkar finnas en tyngd på ett sätt som Yuke's WWE-spel aldrig erbjöd.

Att döma av den grafiska standarden gissar vi att det här inte bara är tänkt för Playstation 5 och Xbox Series S/X, utan troligen även Playstation 4 och Xbox One, möjligen också Switch. Ta er en titt på AEW: Fight Forever-gameplay nedan.

HQ
HQ

Relaterade texterLoading next content