Svenska
ARTIKEL - SPONSRAT INNEHåLL

Allt du behöver veta om The Sims 4: For Rent

Vi djupdyker ner i den senaste expansionen för att berätta mer för er om varför det här är något du bör hålla ögonen på...

Det är dags att återvända till SimNation. EA och Maxis är tillbaka och vill förstärka innehållet i The Sims 4 med en helt ny expansion som främst fokuserar på fastighetsförvaltning. Den nya expansionen heter The Sims 4: For Rent och innehåller en ny värld, nya mekanismer och nya platser att utforska, vilket gör den till den perfekta anledningen att återvända till den älskade simuleringstiteln under julledigheten och framåt.

HQ

Fastighetsförvaltning


Som du säkert kan utläsa av titeln på For Rent-expansionen kommer stor vikt läggas vid att köpa, förbättra och förvalta olika typer av fastigheter. Spelare kommer att kunna köpa upp eller bygga olika typer av fastigheter och sedan utrusta dem på ett sätt som gör invånarna nöjda och får dem att betala räkningarna i tid. Oavsett om det är ett lägenhetskomplex eller ett uthyrt sovrum, ger For Rent spelarna val och verktyg för att utforska fastighetsförvaltning.

Men det finns en hake och ytterligare utmaningar med att göra detta. Genom att äga en fastighet och begära hyra från invånarna finns det en förväntan att husen hålls i god ordning, och det är här som systemet med enhetsbetyg kommer in i bilden. Spelare förväntas ta itu med problem, göra förbättringar där det behövs och samtidigt arbeta med en budget så att du går jämnt upp och helst gör en vinst när hyran kommer in varje månad. Om en spelare misslyckas med att uppfylla dessa krav och en enhetsbetyg sjunker för lågt, kan en hyresgästrevolt äga rum, och det kan naturligtvis leda till en hel samling av ytterligare oönskade utmaningar.

The Sims 4: HyresrätterThe Sims 4: Hyresrätter

Uthyrning av bostäder


Att hyra ut ger ett nytt sätt att samla Sim-familjer tillsammans. Bostadsuthyrning ger ytterligare sätt att utforska flerfamiljshus genom att öppna upp att låta flera familjer bo i en större fastighet. Det kan handla om att hyra ut en vindssvit eller att bygga ett duplexhus för ett par familjer, och oavsett hur du utforskar den här mekaniken finns det extra utmaningar att hantera, främst hur simmarna interagerar med varandra.

Simmar är digitala människor och när människor tillbringar mycket tid tillsammans händer det konstiga saker. Det kan vara spännande och underbara saker som att vänskap eller till och med relationer, men det kan också vara något mycket mer olycksbådande. Spänningar och frustration kan leda till en spricka, och det kan få simmarna att försöka avslöja varandras djupaste hemligheter genom att tjuvlyssna på varandra, snoka och kanske till och med bryta sig in i varandras privata utrymmen. Det säger sig självt att spelarna kommer att ha fullt upp med att hålla koll på sina Simmars beteende.

Letar du efter The Sims-prylar som inte finns i spelet? Kolla in The Sims Store!

HQ

Tomarang


Fastighetsförvaltning och att hålla koll på Simmarna är en av de viktigaste delarna i For Rent-expansionen, eftersom det också kommer att finnas en helt ny värld att utforska. Denna värld, som kallas Tomarang, är baserad på Sydostasien och har olika element som återspeglar kulturen och estetiken i denna region. Med azurblå vattendrag, sandstränder, tropisk flora och en livlig stadskärna erbjuder Tomarang massor av möjligheter för simmarna att utforska.

Så medan du kanske ser spänningar öka i Residential Rentals, kan Simmarna försöka svalka sig genom att bege sig ut i världen för att besöka ett djurreservat, koppla av i de botaniska trädgårdarna, lämna en offergåva i andehuset eller njuta av Tomarangs kultur på nattmarknaden där en mängd unika livsmedel kan avsmakas och föremål hittas.

The Sims 4: Hyresrätter

The Sims 4: For Rent kommer att ge spelarna en hel rad nya möjligheter att uppleva och utforska. Det spännande är att expansionen faktiskt finns ute redan nu till PC, Mac, PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series S/X, vilket innebär att du kan ladda ner det idag för att starta din resa i Tomarang och börja bygga ditt fastighetsimperium.

Relaterade texter

0
The Sims 4: For RentScore

The Sims 4: For Rent

RECENSION. Skrivet av Ben Lyons

Den senaste The Sims 4-expansionen innehåller ett gäng välkomna och intressanta kärnfunktioner omgivna av fluff för att blidka den rabiata spelarbasen...Loading next content