Svenska
Gamereactor
nyheter
Elden Ring

Antalet Bloodborne-spelare ökade i samband med lanseringen av Shadow of the Erdtree

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Shadow of the Erdtree är den högst rankade expansionen någonsin och Elden Ring-fansen tycks verkligen ha sett fram emot det nya äventyret. Faktum är att intresset varit så högt att det även boostat FromSoftwares andra titlar.

Enligt TrueTrophies, som baserar sin data på över 3,1 miljoner aktiva PS4- och PS5 PSN-konton i juni, ökade antalet Bloodborne-spelare inför Shadow of the Erdtree-premiären med 57%, och även veckan efter lanseringen ökade antalet spelare med 11%.

Allt tyder därmed på att Bloodborne fortfarande är oerhört populärt, men en uppföljare, eller till och med en remaster eller remake, verkar tyvärr vara något vi helt enkelt kan glömma.

Elden Ring
Om spelarna själva får välja.

Relaterade texter

Elden Ring: Shadow of the ErdtreeScore

Elden Ring: Shadow of the Erdtree

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Efter två långa år har vi äntligen fått återvända till mästerverket Elden Ring, frågan är bara om den nya expansionen Shadow of the Erdtree också är värld benämningen "mästerverk"?

Elden RingScore

Elden Ring

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Två år, åtta månader och 14 dagar. Så längesen var det From Software presenterade sitt nya projekt under E3 2019, och nu har vi på Gamereactor äntligen fått besöka landet "Däremellan" för att få svar på frågan vi grubblat på sedan dess - Hur bra är Elden Ring?Loading next content