Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy VII: Remake

Är Final Fantasy VII Remake äntligen på väg till Xbox?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Okej, vi säger redan här i inledningen att det här rör sig om ett långskott, men då det handlar ett så pass stort och älskat spel väljer vi ändå att skriva om det. För Final Fantasy VII Remake har som bekant varit konsol-exklusivt till Sony och Playstation i runt tre år nu, och det är såklart många som har slutat hoppats att spelet ska anlända till Xbox-formatet vid det här laget. Nu kan vi dock ha fått en liten strimma hopp om att Cloud & Company kan komma att anlända till Microsofts krysslådor, detta då det brasilianska Xbox-kontot la upp en bild där ingen mindre än Barret från ovannämnda rollspel medverkande.

Inlägget i fråga handlade om farsfigurer och med nio titlar som medverkade (allt från The Witcher 3 till Gears of War och Yakuza) så var det bara ett spel av dessa som ännu inte är spelbart på Xbox - Just det, Final Fantasy VII Remake. Inlägget har efter uppmärksammandet tagits ner, och det kan såklart röra sig om ett oskyldigt misstag, men då Xbox nyligen annonserade att Final Fantasy XiV var på väg till formatet så är det kanske inte helt omöjligt att samma sak kan gälla i fallet Final Fantasy VII. Ta dock detta med en nypa salt än så länge.

Final Fantasy VII: Remake

Tack, Resetera

Relaterade texter

Final Fantasy VII: RemakeScore

Final Fantasy VII: Remake

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Efter 23 år har vi tagit tåget till Midgar igen i en omarbetad utgåva av det fantastiska Final Fantasy VII och Henric är lyrisk...Loading next content