Svenska
Gamereactor
nyheter
Ark: Survival Evolved

Ark: Survival Evolved-spelare hålls fången av medspelare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har alla någon gång stött på mindre trevliga eller samarbetsvilliga lagkamrater. Det händer ju då, då att någon stjäl ens ypperliga måltavla, eller kommer upp jämsides och med ett skratt prejar dig av banan, några millimeter innan mållinjen. Nu har dock definitionen skrivits om. En flitig spelare av Ark: Survival Evolved hade för några dagar sedan oturen att, i spelet, bli inlåst av sina motspelare.

Historien lyder såhär. Spelaren blev bojad i en bur och sedan uppassad på. Det inbegrep tvångsmatning så att spelaren i fråga inte skulle dö av svält (vilket är möjligt). Fångvaktarna ska även ha fyllt upp hans förråd så att han inte kunde hoppa (vilket kanske lett till en flykt).

Det ironiska, eller taskiga (beroende på hur man ser det) i sammanhanget, är att fler spelare har anslutit för att antingen försöka hjälpa spelaren att fly eller se till att denne stannar bakom lås och bom. Spelare som drabbats har tagit till Reddit i hopp om räddning. Men de som försökt har tydligen gått samma öde som honom till mötes.
Det här är inget skämt, det är på riktigt. Vad tycker du? Har det gått för långt eller inte?

Ark: Survival Evolved

Relaterade texter

Ark: Survival EvolvedScore

Ark: Survival Evolved

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Nu har äntligen Studio Wildcards ambitiösa överlevnadsäventyr lämnat Early Access-stadiet och det är en enorm värld som väntar. Men hur roligt är det egentligen att hänga med dinosaurier?Loading next content