Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

LIVE
HQ
logo hd live | World of Warcraft: Dragonflight
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Svenska
   Gamereactor
   artiklar

   Gamereactors läsare korar: Årets bästa 2019

   Så har det blivit dags att kora de bästa spelen från förra året, med skillnaden att vi denna gång inte haft något att säga till om, utan ni läsare har bestämt allt...

   Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

   * Obligatoriskt att fylla i
   HQ

   Redaktionen har sagt sitt, vi korade spelen vi ansåg vara 2019 års bästa redan på nyårsdagen (du läser artikeln här). Nu är turen istället kommen för att istället avslöja vilka spel Gamereactors läsare utsett till årets bästa efter att ha röstat per epost, Facebook och framför allt i kommentarsfältet. Resultatet är tio kanonfina spel där plats ett ensamt kammade hem ungefär en tredjedel av rösterna... och vi kan inte annat än säga att det var extremt välförtjänt då det var ett riktigt kanonspel som placerade sig mycket, mycket högt även på vår lista.

   Gamereactors läsare korar: Årets bästa 2019

   (10) Metro Exodus / Klicka här för att läsa recensionen
   Äntligen fick vi andas frisk (nåja) luft i Metro-serien när vi klättrade upp till den frostiga ytan i det postapokalypiska Sovjet. Det var ett riktigt kanonäventyr som väntade Artyom och 4A Games levererade dessutom årets förmodligen läckraste grafik.

   Gamereactors läsare korar: Årets bästa 2019
   Detta är en annons:

   (9) Borderlands 3 / Klicka här för att läsa recensionen
   Det tog riktigt lång tid för Gearbox att släppa uppföljaren till mästerverket Borderlands 2, men även om det fanns en del framför allt tekniska skönhetsfläckar samt att Calypson-duon inte underhöll som Handsome Jack, så råder det ingen tvekan om att de levererade. Borderlands 3 är ett som snurrar i våra konsoler än idag och lär så göra länge än.

   Gamereactors läsare korar: Årets bästa 2019

   (8) Fire Emblem: Three Houses / Klicka här för att läsa recensionen
   Många Nintendo-spel som tidigare bara funnits till deras portabla format, har såklart främst anpassats efter just detta. Med Switch är det dock även en stationär konsol och många var därför nyfikna på hur Intelligent Systems skulle gå vidare med serien. Svaret var: på ett genialt sätt. Ni har spelat det här sönder och samman, som det verkar och det var snubblande nära att komma ytterligare en plats högre upp på listan.

   Gamereactors läsare korar: Årets bästa 2019
   Detta är en annons:

   (7) Disco Elysium / Klicka här för att läsa recensionen
   Det var inte bara årets bästa indie-spel, utan även ett av årets bästa spel överhuvudtaget. Därför glädjer det oss rejält att så många av er också upptäckt detta makalösa rollspel med dess fantastiska story och berättande. Indie-spel har ofta svårt att synas och höras i bruset från storspelen, men detta slog sig uppenbarligen igenom på ren och skär kvalitet.

   Gamereactors läsare korar: Årets bästa 2019

   (6) Apex Legends / Klicka här för att läsa recensionen
   Det var egentligen spelet ingen ville ha. Ytterligare ett battle royale-spel, som till råga på allt var free to play, och baserades på Titanfall-världen men utan de mechs som gjorde den så cool. Kanske var det också därför EA lät bli att utannonsera spelet, utan bara lanserade det. Hur det än är med den saken, så var detta ett av årets främsta spelupplevelser enligt er läsare - och vi kan bara instämma.

   Gamereactors läsare korar: Årets bästa 2019

   (5) Star Wars Jedi: Fallen Order / Klicka här för att läsa recensionen
   Respawn har med två spel på årets lista och cementerar det faktum att de just nu är världens kanske mest intressanta spelutvecklare. Vi kan bara hålla med om att Star Wars: Jedi: Fallen Order var en rejäl höjdare som lånade precis lagom från andra spel samt blandade det med egna, fräscha inslag till vad som blev det bästa Star Wars-spelet på mycket länge.

   Gamereactors läsare korar: Årets bästa 2019

   (4) Death Stranding / Klicka här för att läsa recensionen
   Göra ett spel där man lajvar brevbärare i ett postapokalyptiskt USA? Det låter väl som ett omöjligt uppdrag ändå? Icke! Överlåt det åt Hideo Kojima bara, och han kommer i vanlig ordning att leverera något vi aldrig sett tidigare och som överträffar våra vildaste förväntningar. Precis som i Death Stranding, som ni gillade lika mycket som vi gjorde.

   Gamereactors läsare korar: Årets bästa 2019

   (3) Days Gone / Klicka här för att läsa recensionen
   Ni verkligen älskade vad som väl endast kan beskrivas som ett av årets mest underskattade spel. Betygen har inte varit så höga som man hade kunnat önska, men försäljningen har varit skyhög och spelarna har älskat Deacons MC-äventyr i ett zombiespäckat USA. Något den höga placeringen på denna lista är ett klockrent kvitto på.

   Gamereactors läsare korar: Årets bästa 2019

   (2) Sekiro: Shadows Die Twice / Klicka här för att läsa recensionen
   FromSoftware och deras speciella spel har snabbt blivit favoriter för både spelare och kritiker. Att vi älskar detta, har vi redan slagit fast, men uppenbarligen hyser ni samma varma känslor för tokutmanande - men belönande - äventyr. Sekiro: Shadows Die Twice är ett spel som tål att köras om och om igen och vi förstår verkligen varför ni valt att rösta upp det så högt på listan.

   Gamereactors läsare korar: Årets bästa 2019

   (1) Resident Evil 2 / Klicka här för att läsa recensionen
   Capcom har äntligen fått rätsida på Resident Evil, först med det briljanta Resident Evil 7: Biohazard för något år sedan, och nu med en osedvanligt påkostad remake av seriens kanske bästa spel. Vi älskade remaken av Resident Evil 2 och satte det som bekant på vår förstaplats. Ni gjorde samma sak och inte sedan The Legend of Zelda: Breath of the Wild i årets spel 2017, har ett spel vunnit en kategori med samma överlägsenhet som detta. Resident Evil 2 var helt enkelt 2019 års bästa spel, och därmed basta. Har ni inte redan lirat detta, så fixa omedelbums och bli en lyckligare gamer.   Loading next content