Svenska
Gamereactor
nyheter

Asus annonserar Steam Deck-rivalen Rog Ally

Asus nya handhållna dator är tydligen inte ett skämt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Steam Deck har varit populär men nu kommer det mer konkurrens på marknaden för handhållna speldatorer. Nyligen annonserade Asus sin nya produkt Rog Ally på det suspekta datumet första april. Många frågade sig om det var ett skämt men efter väntande har det visat sig att det inte var fallet. Rog Ally var en riktig produkt. Det finns det inte många detaljer ännu men den ska köra Windows 11 och ska tydligen vara en av dem prestandamässigt starkare alternativen som kan spela hela ditt spelbibliotek.

Se trailern här

I trailern kan man se lite lovord om den, hur den ska se ut och hur lätt den ska vara att ha med sig. Demonstrerat genom att de spelar på alla möjliga platser och då de är ute och går, bland annat.

Så tycker ni det behöves mer handhållet spelande eller ska riktig PC-gaming skötas med en fullstor burk på många skärmar sittandes vid ett skrivbord av finaste furu?

Asus annonserar Steam Deck-rivalen Rog Ally
På grund av risk ombeder Gamereactor alla på bergochdalbanor att lägga lösa föremål i stängda fickor. Du står ansvarig för objekt som kan falla ur och skada något eller någon.


Loading next content