Svenska
Gamereactor
nyheter
Fable

Baldur's Gate III-producent går över till Playground Games

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det fjärde Fable-spelet i ordningen ska ha varit under utveckling sedan 2017, men vi har ännu inte fått se mer än sommarens förrenderade trailer. Ett annat rollspel som också utvecklades mer än lovligt länge var Baldur's Gate III, vilket släpptes härom månaden till översvallande fin kritik. Nu får utvecklarna på Playground Games tillökning med expertkunskap från just Larian Studios.

Experten i fråga är Ryan Clark, tidigare Animations Producer på Larian men även Associate Producer på flera FIFA-spel, numera dock Senior Producer på Playground Games. Det var ett flinkt öga som noterade att Clark bytt jobb på sin Linkedin-profil. Vad för kunskap och erfarenhet han han bär med sig till den nya rollen kan vi förstås bara spekulera i, men att Larians utvecklare är något alldeles extra kan vi nog alla enas om.

Fable
Fable - nästa milstolpe i rollspelsgenren efter Baldur's Gate III?

Relaterade texter

3
Fable 4 uppvisat i ny trailer

Fable 4 uppvisat i ny trailer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Fable inledde Xbox Games Showcase ikväll och gav oss en första in-engine-titt på spelet med den brittiska skådespelaren och komikern Richard Ayoade som berättare. På sitt...Loading next content