Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Bayonetta 3

Bayonetta-skådisen erkänner: "Jag ljög om min lön"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Cirkusen kring Hellena Taylors uteblivna skådespelarinsatser till Bayonetta 3 - till förmån för Jennifer Hale - har piskat upp en hel mängd uppmärksamhet den senaste veckan. Först gick Taylor ut och sade att hon blev erbjuden så lite som 4000 dollar för Bayonetta 3, vilket branschfolk menade låg långt under standard för en så välkänd serie.

Därefter har dock en del hänt. Som vi rapporterade i förra veckan grävde Bloomberg och Jason Schreier i saken, och fick fram källor som pekade på att det Taylor sagt inte alls stämde. Taylor ska ha blivit erbjuden en för branschen riktigt fin lön, men nekat den och menat att hon var värd hundratusentals dollar och en procentuell del av spelets framtida intäkter.

Så vem hade rätt? Nu har Hellena Taylor själv krupit till korset (se nedan) och erkänt att hon faktiskt blev erbjuden 10 000 dollar (och inte 4000, som hon hävdat), men att hon fortfarande anser att detta var för lite i förhållande till hur mycket Bayonetta-serien säljer. Huruvida Taylor är värd mer än hon blev erbjuden kan man bara sia om, men faktum kvarstår att hon ljög rätt ordentligt för att få sympati för sin sak.

Bayonetta 3

Relaterade texter

Bayonetta 3Score

Bayonetta 3

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Johan har lajvat umbrahäxa i Bayonettas hett efterlängtade återkomst för att betygsatta seriens tredje del...Loading next content