Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Beta-säsong 2 i Splitgate är här och GR Live kikar närmare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Den andra betasäsongen av 1047 Games sci-fi arena-shooter Splitgate är här. Den här nya betasäsongen har fört med sig en mängd nytt innehåll till spelet som är gratis att spela, inklusive spellägen, en remastrad karta, förbättringar av nivå- och progressionssystemet och mer, och för att kolla upp allt detta är vi kommer att hoppa in i Splitgate i dagens GR Live. Men innan vi kommer till när och var vi kommer att vara live, vad exakt har lagts till med betasäsong 2? Som vi nämnde finns det några nya spellägen, tre för att vara exakt. Hotzone är en ny version av King of the Hill som ger spelare i uppdrag att hålla ett mål i 30 obestridda sekunder för att tjäna en poäng. Få fyra poäng och du vinner.

Splitgate

Vid sidan av detta är Lockdown en omformning av Domination, och ber spelarna att kontrollera stationära mål, som rör sig när de fångas, för att samla poäng. Till skillnad från Domination kräver Lockdown dock att du kontrollerar alla mål samtidigt för att få en enda poäng, med två poäng som räcker för att vinna ett spel i casuals. Slutligen är Juggernaut det sista nya läget, med detta som ett nytt gratis-för-alla-läge. Tanken är att en spelare är den bepansrade Juggernauten, och alla andra spelare arbetar tillsammans för att eliminera denna person för att göra anspråk på Juggernauten för sig själva, för att kunna tjäna poäng för att vinna spelet.

Bortsett från dessa nya lägen, ger Beta Säsong 2 också den remastrade versionen av kartan Abyss, och inkluderar även förbättringar av utjämning och progression som borde göra det ännu mer tillfredsställande att få erfarenhet och rangordning. Lägg till detta också några nya spelarkort och märken och betasäsong 2 låter dig styla din profil som aldrig förr. Så som du kan se finns det mycket att kolla in i spelet i Splitgate idag, vilket är anledningen till att vi dyker tillbaka in i titeln. Som vanligt kommer vi att vara live på GR Live-hemsidan klockan 16:00 idag, och du vill komma och fånga händelserna eftersom vi också kommer att köra en tävling tillsammans med streamen så att du kan få en chans att tjäna Ironside-paketet (inklusive de legendariska föremålen; Ragna Armour, Ragna Jetpack, Gorm Armour och Gorm Jetpack) för att stoltsera i spelet.

Om du vill veta hur du kan göra för att delta i denna tävling, surfa bort hit: TÄVLINGSSIDA! och besvara en ynka simpel liten fråga:

Vilken karta är remastrad i Splitgate Beta Season 2?

HQ

Relaterade texter

4
SplitgateScore

Splitgate

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Halo möter Quake som korsbefruktats med Portal i indiestudion 1047 Games beroendeframkallande actionparty. Petter har delat ut betyg...

0
Gamereactor Live: Vi testar unika Splitgate

Gamereactor Live: Vi testar unika Splitgate

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Precis som Among Us och Valheim, tog Splitgate oväntat spelvärlden med storm efter sin öppna beta i somras. Dess unika free-to-play och action verkar ha slagit an hos...Loading next content