Svenska
Gamereactor
nyheter
Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition

Beyond Good & Evil 2 är inte nedlagt, meddelar Ubisoft

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Under nästa vecka, den 25 juni för att vara mer exakt, släpps Michel Ancels gamla äventyr Beyond Good & Evil i remaster-utgåva till samtliga plattformar. Det har vi vetat sedan november förra året, men igårkväll släppte Ubisoft trailern som avslöjade vad som faktiskt är nytt och förändrat till 20th Anniversary Edition, och det rör sig inte enbart om bumpad upplösning och bilduppdatering...

Förutom "upp till 4K 60 bilder per sekund" och bättre kontroller, utlovar remaster-utgåvan nämligen även innehållsmässiga tillägg. Dessa inkluderar nya belöningar för utforskande, ett speedrun-läge, artwork-galleri och videor. Mest intressant är dock de nya Treasure Hunt-uppdragen som utforskar huvudkaraktären Jades förflutna och därmed knyter an spelet till Beyond Good & Evil 2, vilket enligt utsago är en prequel.

Uppföljaren - som har någon form av rekord här på Gamereactor i antalet nyheter som rör att spelet "fortfarande är under utveckling" - har legat i en form av limbo i över 17 år, och även om det inte är nedlagt kanske vi borde vara nöjda med dessa Treasure Hunt-uppdrag... Eller vad säger du? Kolla i vanlig ordning in trailern nedan.

HQ
Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition
Kommer du åter stifta bekantskap med Jade och Uncle Pey'j?

Relaterade texterLoading next content