Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

Blizzard förbereder kinesiska spelare för slutet av World of Warcraft

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det ser ut som att loppet är kört för kinesiska spelare i World of Warcraft när den nuvarande serverparken stängs ned i Januari. Avtalet mellan Blizzard och NetEase som distribuerat spelet i Kina i 14 år upphörde i oktober och någon ny partner finns inte i sikte. De två parterna gjorde ett försök att skriva ett nytt avtal men enligt ett uttalande från NetEase-chefen William Ding fanns där fundamentala oenigheter som gjorde det omöjligt att fortsätta tillsammans. All nyförsäljning av Blizzard-spel i regionen har också upphört och enbart samarbetet med Diablo Immortal kommer finnas kvar.

John Hight som är general manager för World of Warcraft har publicerat ett brev till alla kinesiska spelare där han nämner att Blizzard jobbar hårt med att utveckla ett verktyg som kommer låta dig spara ner dina karaktärer, framsteg och konton i hopp om att där i framtiden sen skall dyka upp en lösning som ännu en gång kommer tillåta World of Warcraft att bli spelbart i regionen igen. Overwatch, Diablo 3, World of Warcraft, Hearthstone, Starcraft 2 och Heroes of the Storm kommer släckas i Kina i slutet av januari. Hårda bud.

World of Warcraft
Any last words?

Relaterade texter

World of WarcraftScore

World of Warcraft

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Nu kan vi äntligen lägga Everquest 2, Final Fantasy XI och Lineage 2 i malpåse. Inget annat onlinerollspel kommer i närheten av Blizzards mästerverk.Loading next content