Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil Village

Capcom tar bort Denuvo från Resident Evil Village till PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Resident Evil Village fortsätter att förbättras tack vare uppdateringar, och den senaste patchen har gett PC-versionen ett lyft väldigt många fans efterfrågat. Capcom har nämligen tagit bort antipiratprogramvaran Denuvo, som lett till gott om strul för användarna.

Det är inte första gången en titel haft problem med denna mjukvara som används av utgivare och studios för att skydda deras spel, även om den visat sig fungera bristfälligt vid många tillfällen tidigare. SteamDB har nu uppdaterat fliken Resident Evil Village med en anteckning som lyder: "Removed third-party DRM - Denuvo Anti-tamper 5 different PCs in one day machine activation limit".

Att ta bort den kontroversiella programvaran lär förhoppningsvis få PC-användare som tidigare varit tveksamma till spelet att nu vilja njuta av berättelsen om Ethan Winters och Chris Redfield.

Vad tycker du själv om Denuvo?

Resident Evil Village

Relaterade texter

Resident Evil VillageScore

Resident Evil Village

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ondskan har vaknat i en liten by någonstans i Europa och Johan har tillbringat en vecka med att skjuta varulvar och fly från stora vampyrdamerLoading next content