Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Cuphead får en egen hotsauce-serie

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Cuphead blev snabbt enormt populärt när det släpptes 2017 och sedan dess har det lanserats till alla större format (inklusive Tesla-bilar), fått en egen Netflix-serie och en enorm expansion väntar senare i år. Nu är det dags för en annan typ av Cuphead-produkt som bara kan beskrivas som något annorlunda, även om den förmodligen är ännu hetare än de andra.

Och med hetare menar vi bokstavligen, eftersom Jade City Foods och Studio MDHR nu lanserat en kollektion med Cuphead-hotsauce. De finns i många olika smaker, som söta, syrliga, rökiga och även The Devil's Soul Collector (med smak av svettiga Carolina Reaper, Trinidad Maruga Scorpion och Ghost Pepper Hot Sauce).

Surfa över till länken ovan för att kolla in urvalet. Den här typen av samarbeten är såklart roliga, men faktiskt inte helt ovanliga, eftersom spelfranchiser ofta används på överraskande sätt. Förra veckan rapporterade vi exempelvis om en Borderlands-whiskey, för att nämna ett aktuellt exempel på detta.

Cuphead

Relaterade texter

2
Cuphead: The Delicious Last CourseScore

Cuphead: The Delicious Last Course

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Cuphead och Mugman får sällskap av Ms Chalice i ett helt nytt och urläckert äventyr som tagit fem år att utveckla. Var det värt det?

CupheadScore

Cuphead

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter åratal av utveckling och förseningar är Cuphead äntligen här. Men är det ens i närheten av lika underhållande som snyggt?

1
Cuphead får en egen hotsauce-serie

Cuphead får en egen hotsauce-serie

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Cuphead blev snabbt enormt populärt när det släpptes 2017 och sedan dess har det lanserats till alla större format (inklusive Tesla-bilar), fått en egen Netflix-serie och...Loading next content